Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Veretlenül jutott tovább a Fradi a terembajnokságon

2002.01.13. 16:19
A műfüves teremlabdarúgó bajnokság második napján a Ferencváros is pályára lépett. Garami József bemutatkozása kitűnően sikerült, hiszen a Fradi a két alacsonyabb osztályú csapat ellen jól játszott, a Vasas ellen pedig már csak arra vigyáztak, hogy ne kapjanak ki. A gólkirályi címet - százezer forinttal együtt - Gera Zoltán szerezte meg.
Az első találkozó első félidejében csupán Garami József debütálása keltett izgalmakat, a játék annál kevésbé. A második félidőre aztán Gera villanásai eldöntötték a Szolnok elleni meccset, mi több, még Vén is betalált, így vita nem férhetett a magabiztos győzelemhez.

A Fradi álomszerű rajtot vett

A végeredmény
1. Ferencváros 7 pont
2. Szolnok 6
3. Vasas 4
4. Diósgyőr 0
A második meccsen a szombaton a második vonalbeli REAC-tól - nagy pályán - vereséget szenvedő Vasas némiképp megilletődötten kezdett, de aztán a tavalyi torna legjobbja, Szili Attila megemberelte magát, és az ő két, valamint Makra találataira csak eggyel tudott válaszolni a Diósgyőr.

Ezek után a Fradi második meccsét is hozta, ekkor már olykor tetszetősen játszottak, kétség sem férhetett a Diósgyőr elleni 3-1-es sikerhez. Dragóner, Horváth és Balogh talált be sorrendben, a piros-fehéreknek csupán a szépítésre futotta erejéből.

A Szolnok okozta a legnagyobb meglepetést

Eredmények
Ferencváros-Szolnok 3-0
Vasas-Diósgyőr 3-1
Ferencváros-Diósgyőr 3-1
Szolnok-Vasas 2-1
Ferencváros-Vasas 1-1
Diósgyőr-Szolnok 1-4
A Vasas azonban nem tudta érvényesíteni a papírformát a Szolnok ellen, noha Tóth András révén ők szereztek vezetést, mindössze egy percig sem örülhettek a vezetésnek, majd az utolsó pillanatban Németh a győztes találatot is bevitte.

A Szolnok ezek után 4-1-gyel leiskolázta a Diósgyőrt, ez pedig annyit tett, hogy a Fradinak az angyalföldiek ellen esetlegesen még egy kisebb vereség is beleférhet, hiszen a körbeverésből ők jönnek ki a legjobban. A zöldek viszont kiszenvedtek egy döntetlent, Tóth Norbert vezető gólja után Gera szép egyéni akció után egyenlített. Ily módon a volt pécsi támadó lett a gólkirály, csapata pedig veretlenül az első.

A Fradi tehát követte a Debrecen a február másodiki dunaújvárosi fináléba, és ugyancsak félmillió forinttal lettek gazdagabbak. A jövő hét végén újabb nyolc csapat lép műfűre.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek