Virgil
0 °C
3 °C

Pelé lehet a Viagra reklámembere

2002.01.29. 13:40
A háromszoros világbajnok labdarúgó, Pelé fogja népszerűsíteni a Viagrát. Az egykori brazil futball-klasszis és a férfi potencianövelő szert előállító cég várhatóan februárban írja alá a szerződét. Pelének egyébként első házasságából három gyermeke, míg másodikból egy ikerpárja született, és a Pelé-család tagja még egy házasságon kívül született leány is.
A férfi potenciajavító gyógyszert, a Viagrát gyártó cég felkérte Pelét, hogy reklámozza terméküket. A háromszoros világbajnok futballistát érdekli a különleges feladat, a tárgyalások várhatóan február közepéig tartanak.

A riói karnevál után megállapodhatnak

Pelé
"A világbajnokság évében a labdarúgás áll a figyelem középpontjában, nem véletlen, hogy most vettük fel a kapcsolatot Pelével, aki a földkerekség legismertebb emberei közé tartozik Ha minden a terveink szerint alakul, akkor a riói karnevál után írjuk alá a szerződést"- mondta a cég szóvivője.

Hat gyermek apja

A 61 éves Pelének vélhetően nincs szüksége a szerre, hiszen miután tizenhárom évi házasság után elvált feleségétől, aki három gyermekeknek adott életet, 1992. januárjában egy nála húsz évvel fiatalabb orvosnőt vezetett oltár elé.

Egy évvel később már negyedik gyermekét köszönthette, igaz, nem tiszta szívvel. Az "újszülött" lány ugyanis 29 évesen került a családba, miután egy genetikai vizsgálat bebizonyította, hogy Pelé korábbi félrelépésének gyümölcse. Azóta törvényes nejétől ikrei is születtek, így a futballcsillag összesen hatszoros apa és "extra státusú" lánya révén kétszeres nagyapa.