Móric
14 °C
15 °C

Szerdától Fradi TV

2002.02.25. 20:43
Február huszonhetedikén megkezdi működését a Fradi-TV. A kezdetben hatvan percesre tervezett műsor az ATV csatornán kerül sugárzásra, hétköznaponként 17.50 és 18.50 között. A televízió működését a Fotex Rt. finanszírozza.
A televíziós műsor elindulásáról a klub kommunikációs osztálya tájékoztatta lapunkat. A következőket tartották fontosnak elmondani:
Az FTC labdarúgó és Sport Kft. pénzügyi befektetőjének elképzelései szerint a jövőben, ha az adás kinövi a jelenlegi kereteket, akkor a Fradi-TV önálló csatornaként üzemelhet majd.

Fradi bankkártya is lesz

A Fotex Rt. az FTC Labdarúgó és Sport Kft. többségi tulajdonrészének megvásárlásakor határozott célként jelölte meg, hogy rövid időn belül megkezdi azokat a szolgáltatásokat, melyek a szurkolók informálása, és szórakoztatása mellett bevételeikkel hozzájárulhatnak a Ferencváros felnőtt és utánpótlás labdarúgó csapataival kapcsolatos működési költségek finanszírozásához.

Első lépésként tavaly decemberben beindult az FTC Labdarúgó és Sport Kft. hivatalos weboldala a www.FTC.hu. Második lépésként kerül elindításra a Fradi-TV, majd rövidesen kibocsátásra kerül egy bankkártya is melynek révén a Fotex Rt. az FTC labdarúgó utánpótlás fejlesztéséhez szükséges anyagi hátteret kívánja megteremteni.

Szem előtt a manchesteri példa

Az elképzelések szerint a Fradi-TV a szurkolók informálása, és szórakoztatása mellett bevételeivel hozzájárulhat majd a Ferencváros labdarúgó csapatának fenntartásához is.

A Fradi-TV adása a nemzetközi példákból kiindulva (pl. Manchester United TV) egy olyan tematikus televíziós műsor lesz, mely a Ferencvárosi Torna Club életével kapcsolatos információkat tárja a közvélemény elé, valamint a Fradi-szimpatizánsok hatalmas táborának nyújt naponta képet, elsősorban a labdarúgó csapat, illetve valamennyi szakosztály életéről, így kiemelten a női kézilabda, vízilabda, és jégkorong szakosztályokéról.

Betekintés a mindennapokba

A Fradi-TV több kizárólagos lehetőséggel is rendelkezik, hiszen a TV számára dolgozó stábok, testközelből követhetik végig a ferencvárosi sportolókat edzéseken, mérkőzéseken, edzőtáborokban, de betekintést nyújtanak az egykori és jelenlegi klasszisok mindennapjaiba is.

A Ferencváros korábbi és jelenlegi sztárjai állandó vendégei lesznek az adásoknak. A nézők szórakoztatását számos érdekes televíziós újítás, vetélkedő, exluzív riport, mérkőzés beszámoló, korábbi archív felvétel, illetve régi felejthetetlen meccs sugárzása szolgálja majd.