Judit
2 °C
7 °C

Szerdától Fradi TV

2002.02.25. 20:43
Február huszonhetedikén megkezdi működését a Fradi-TV. A kezdetben hatvan percesre tervezett műsor az ATV csatornán kerül sugárzásra, hétköznaponként 17.50 és 18.50 között. A televízió működését a Fotex Rt. finanszírozza.
A televíziós műsor elindulásáról a klub kommunikációs osztálya tájékoztatta lapunkat. A következőket tartották fontosnak elmondani:
Az FTC labdarúgó és Sport Kft. pénzügyi befektetőjének elképzelései szerint a jövőben, ha az adás kinövi a jelenlegi kereteket, akkor a Fradi-TV önálló csatornaként üzemelhet majd.

Fradi bankkártya is lesz

A Fotex Rt. az FTC Labdarúgó és Sport Kft. többségi tulajdonrészének megvásárlásakor határozott célként jelölte meg, hogy rövid időn belül megkezdi azokat a szolgáltatásokat, melyek a szurkolók informálása, és szórakoztatása mellett bevételeikkel hozzájárulhatnak a Ferencváros felnőtt és utánpótlás labdarúgó csapataival kapcsolatos működési költségek finanszírozásához.

Első lépésként tavaly decemberben beindult az FTC Labdarúgó és Sport Kft. hivatalos weboldala a www.FTC.hu. Második lépésként kerül elindításra a Fradi-TV, majd rövidesen kibocsátásra kerül egy bankkártya is melynek révén a Fotex Rt. az FTC labdarúgó utánpótlás fejlesztéséhez szükséges anyagi hátteret kívánja megteremteni.

Szem előtt a manchesteri példa

Az elképzelések szerint a Fradi-TV a szurkolók informálása, és szórakoztatása mellett bevételeivel hozzájárulhat majd a Ferencváros labdarúgó csapatának fenntartásához is.

A Fradi-TV adása a nemzetközi példákból kiindulva (pl. Manchester United TV) egy olyan tematikus televíziós műsor lesz, mely a Ferencvárosi Torna Club életével kapcsolatos információkat tárja a közvélemény elé, valamint a Fradi-szimpatizánsok hatalmas táborának nyújt naponta képet, elsősorban a labdarúgó csapat, illetve valamennyi szakosztály életéről, így kiemelten a női kézilabda, vízilabda, és jégkorong szakosztályokéról.

Betekintés a mindennapokba

A Fradi-TV több kizárólagos lehetőséggel is rendelkezik, hiszen a TV számára dolgozó stábok, testközelből követhetik végig a ferencvárosi sportolókat edzéseken, mérkőzéseken, edzőtáborokban, de betekintést nyújtanak az egykori és jelenlegi klasszisok mindennapjaiba is.

A Ferencváros korábbi és jelenlegi sztárjai állandó vendégei lesznek az adásoknak. A nézők szórakoztatását számos érdekes televíziós újítás, vetélkedő, exluzív riport, mérkőzés beszámoló, korábbi archív felvétel, illetve régi felejthetetlen meccs sugárzása szolgálja majd.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?