Zelma, Rajmund
-5 °C
-1 °C

Owent és Beckhamet akarja a Real Madrid

2002.03.11. 17:11
Michael Owent és David Beckhamet is szeretné leigazolni a Real Madrid. Ugyanakkor nem lesz könnyű dolga a spanyol gárdának, ha valóban meg akarja szerezni az FC Liverpool Aranylabdás csatárát, mivel Owent 2005-ig élő szerződés köti jelenlegi klubjához.
A Real Madrid labdarúgócsapata mindent elkövet Michael Owen megszerzéséért. Florentino Perez klubelnök szerint a spanyol együttes csak akkor érheti el célját és lehet a világ legjobbja, ha minden poszton világsztárok játszanak.

Owen a legjobb

"Jelenleg Michael a földkerekség legjobb csatára, ezért nálunk van a helye. Csak idő kérdése, hogy mikor igazol hozzánk" - mondta Perez.

A Liverpool 21 éves támadójának 2005-ig érvényes a szerződése, s évente 4,7 millió eurót keres. Spanyol lapok azonban biztosra veszik, hogy amennyiben a Real komolyan gondolja megszerzését, akkor Owen a következő szezonban már a királyi gárdában rúgja a gólokat.

Beckham válthatja Figót

A madridiak élénken érdeklődnek David Beckham, a Manchester United középpályása iránt is."Folyamatosan figyeljük őt, de David helyén jelenleg Luis Figo játszik nálunk és akkora luxust nem engedhetünk meg magunknak, hogy Beckhamet a kispadra szerződtessük" - nyilatkozott Perez.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!