Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Owent és Beckhamet akarja a Real Madrid

2002.03.11. 17:11
Michael Owent és David Beckhamet is szeretné leigazolni a Real Madrid. Ugyanakkor nem lesz könnyű dolga a spanyol gárdának, ha valóban meg akarja szerezni az FC Liverpool Aranylabdás csatárát, mivel Owent 2005-ig élő szerződés köti jelenlegi klubjához.
A Real Madrid labdarúgócsapata mindent elkövet Michael Owen megszerzéséért. Florentino Perez klubelnök szerint a spanyol együttes csak akkor érheti el célját és lehet a világ legjobbja, ha minden poszton világsztárok játszanak.

Owen a legjobb

"Jelenleg Michael a földkerekség legjobb csatára, ezért nálunk van a helye. Csak idő kérdése, hogy mikor igazol hozzánk" - mondta Perez.

A Liverpool 21 éves támadójának 2005-ig érvényes a szerződése, s évente 4,7 millió eurót keres. Spanyol lapok azonban biztosra veszik, hogy amennyiben a Real komolyan gondolja megszerzését, akkor Owen a következő szezonban már a királyi gárdában rúgja a gólokat.

Beckham válthatja Figót

A madridiak élénken érdeklődnek David Beckham, a Manchester United középpályása iránt is."Folyamatosan figyeljük őt, de David helyén jelenleg Luis Figo játszik nálunk és akkora luxust nem engedhetünk meg magunknak, hogy Beckhamet a kispadra szerződtessük" - nyilatkozott Perez.