Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ismét nagy verést kapott a Kispest

2002.03.23. 21:30
Détári Lajosnak eddig még nem sikerült győzelemre vezetnie a Kispestet, és az ugyancsak a kiesés ellen harcoló Győr idén már másodszor verte súlyosan a piros-feketéket.
Ősszel elképesztő verést kapott hazai pályán a Győrtől a Kispest, 6-1 lett a meccs a vége. Nem is lehetett kérdéses, hogy a Kispest a visszavágásra készül, mert ezzel megszerezheti első tavaszi győzelmét Détári Lajos csapata. A tervek azonban zátonyra futottak.

Nem is kezdődött rosszul a meccs a hazaiak számára, hiszen Molnár kapus nem ért el egy beadást, és a szemfüles Kovács Béla ezt könyörtelenül kihasználta. A Kispest ezek után visszafogottabban játszott, és ez a félidő előtt, a lehető legrosszabb lélektani pillanatban megbosszulta magát.

A télen érkezett Semenik ugyanis előbb megkavarta a védelmet, majd középre adott, és Nicsenko remekül érkezett, és négy perccel a félidő vége előtt egyenlített. Két percre rá Semeniket vágták fel a tizenhatoson belül - Dulca volt a tettes -, Szanyó pedig értékesítette a büntetőt.

A második félidőben a Kispest mindent megpróbált az egyenlítés érdekében, ám mivel a kelleténél többet kockáztattak, újabb gólokat kaptak. Ebben persze az is közrejátszott, hogy Sasu megütötte Böjtét, és kiállították.

Előbb negyedórával a vége előtt újra Nicsenko, majd az utolsó percekben Gőgh volt eredményes. Détárinak ezúttal sem sikerült győzelemre vezetnie csapatát - másodszor kaptak négyest hazai pályán -, így csapata egyre inkább sodródik a kieső helyek felé.