Piroska
3 °C
4 °C

Ismét nagy verést kapott a Kispest

2002.03.23. 21:30
Détári Lajosnak eddig még nem sikerült győzelemre vezetnie a Kispestet, és az ugyancsak a kiesés ellen harcoló Győr idén már másodszor verte súlyosan a piros-feketéket.
Ősszel elképesztő verést kapott hazai pályán a Győrtől a Kispest, 6-1 lett a meccs a vége. Nem is lehetett kérdéses, hogy a Kispest a visszavágásra készül, mert ezzel megszerezheti első tavaszi győzelmét Détári Lajos csapata. A tervek azonban zátonyra futottak.

Nem is kezdődött rosszul a meccs a hazaiak számára, hiszen Molnár kapus nem ért el egy beadást, és a szemfüles Kovács Béla ezt könyörtelenül kihasználta. A Kispest ezek után visszafogottabban játszott, és ez a félidő előtt, a lehető legrosszabb lélektani pillanatban megbosszulta magát.

A télen érkezett Semenik ugyanis előbb megkavarta a védelmet, majd középre adott, és Nicsenko remekül érkezett, és négy perccel a félidő vége előtt egyenlített. Két percre rá Semeniket vágták fel a tizenhatoson belül - Dulca volt a tettes -, Szanyó pedig értékesítette a büntetőt.

A második félidőben a Kispest mindent megpróbált az egyenlítés érdekében, ám mivel a kelleténél többet kockáztattak, újabb gólokat kaptak. Ebben persze az is közrejátszott, hogy Sasu megütötte Böjtét, és kiállították.

Előbb negyedórával a vége előtt újra Nicsenko, majd az utolsó percekben Gőgh volt eredményes. Détárinak ezúttal sem sikerült győzelemre vezetnie csapatát - másodszor kaptak négyest hazai pályán -, így csapata egyre inkább sodródik a kieső helyek felé.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!