Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Simon Tibort brutálisan megverték

2002.04.21. 15:13
Életveszélyes koponyasérülésekkel kórházban ápolják Simon Tibort, a Sopron labdarúgócsapatának edzőjét, miután ma éjjel brutálisan megverték - tudta meg a HavariaPress.
A népszerű edző egy budai diszkóban szórakozott és a szórakozóhely előtt érte a támadás - egyes állítások szerint 4-5 személy baseball ütökkel - melynek következtében súlyos koponyasérüléseket szenvedett.

A 37 éves szakvezetőt a János kórházba szállították, ahol megműtötték. Az orvosok tájékoztatása szerint még mindig életveszélyes az állapota, vélhetően maradandó agykárosodásokat szenvedett. A támadás okáról és a támadóról egyelőre nincs hír.

Az Index érdeklődésére a rendőrség sajtóosztálya sem tudott újabb információkkal szolgálni. Azonban Klement Tibor, a Sopron ügyvezetője elmondta, hogy már a délelőtt folyamán meglátogatta a csapat edzőjét, és nem sok jót tudott mondani.

Simon Tibor jelenleg is kómában van, lélegeztetőgépen. A soproni ügyvezető szerint az elkövetkezendő egy nap fogja eldönteni, hogy stabilizálódik-e az állapota.

Még mindig kómában

A kórházban érdeklődésünkre elmondták, hogy a Fradi egykori kedvencének állapota olyan súlyos, hogy biztosra vehető, maradandó agykárosodásokat szenved. Egyelőre azonban az életben maradásért küzdenek a kórház dolgozói. A fiatal edző még mindig kómában fekszik, és az orvosok a sérülés súlyossága miatt altatják, nem is engedik magához térni.

Vasárnap kétszer is agyműtétet hajtottak végre Simonon, arról, hogy milyen maradandó károsodások érhetik a fiatal edzőt, az elkövetkezendő napok-hetek vizsgálatai után tudnak csak pontos tájékoztatást adni. A műtéteknek köszönhetően állapota egyelőre stabilizálódott

Az Index meg nem erősített információkra hagyatkozva úgy tudja, Simon a szombat este folyamán a Hegedűs Gyula utcai éttermében töltötte az estét. A későbbiekben egy szórakozóhelyen barátja születésnapját ünnepelték, amikor a biztonsági emberek beléjük kötöttek.

Ismeretlen tettesek ellen indult nyomozás

A helyszínen állítólag nézeteltérésbe keveredett a biztonságiakkal, akik leütötték őt. Simon kimenekült a helyiségből, amikor az utcán utolérték. Leütötték, és már magatehetetlenül feküdt a földön, ám bántalmazását ekkor sem hagyták abba. A rendőrség az ügyben életveszélyt okozó testi sértés bűntettének alapos gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.