Ödön
2 °C
11 °C

Doszpot: Semmi közöm Simon megveréséhez

2002.04.23. 15:26
Doszpot Péter-egykori sztárrendőr- jelenlegi MSZP-s képviselő határozottan visszautasítja azokat a vádakat, melyek összefüggésbe hozzák nevét az egykori fradista kedvenc, Simon Tibor elleni támadással.
Doszpot Péter az MTI-hez eljuttatott közleményében személye elleni durva támadásnak tartja, és határozottan visszautasítja azt, hogy hazug módon a nevét összefüggésbe hozták a Simon Tibor elleni támadással.

Nagyra tartja Simont

Doszpot Péter
Nagyra tartom Simon Tibor eddigi sportpályafutását, becsülöm sportemberi magatartását és mélyen elítélem azokat, akik ezt az alattomos, kegyetlen bűncselekményt elkövették. Egyúttal bízom abban, hogy szervezete erős lesz, felépül a brutális támadás okozta életveszélyes sérülésekből - áll a közleményben.

A választásokon MSZP-s színekben indult egykori nyomozót, a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában Balázs Fecó zenész hozta összefüggésbe, a Sopron jelenlegi trénerét vasárnap hajnalban ért támadással.

Feljelenti az MTV-t és Balázs Fecót

Doszpot a közleményben kifejtette, semmi köze nincs a Café Allure nevű szórakozóhelyhez, nincsenek emberei, és nincs őrző-védő vállalkozása sem. A személyét ért támadásra reagálva kijelentette: Az elhangzottakat visszautasítja, és jogi lépéseket fontolgat a Magyar Televízió, Balázs Fecó és azon médiumokkal szemben, akik idézik Balázs Fecó szavait.

Számára felfoghatatlan, hogy kinek és miért áll érdekében ilyen valótlanságokat terjeszteni róla, és hogy ebben a Magyar Televízió partner volt. Ami a legfájóbb az esetben számára, hogy több rádióállomás is tényként közölte a zenész állítását.

Balázs: azt mondtam, hogy állítólag

Balázs Fecó Doszpot Péter közleményével kapcsolatban közleménnyel reagált. Íme:

A Magyar Televízió Ma Reggel című műsorában a Simon Tibor volt válogatott labdarúgó elleni vasárnap éjjeli brutális támadással kapcsolatban beszéltem az üggyel kapcsolatos érzéseimről és mondtam el véleményemet. Az eset különösen megdöbbentett és mélyen megrendített, hiszen Simon Tiborhoz régi és bensőséges személyes kapcsolat fűz.

A fenti műsorban a műsorvezető kérdésére válaszolva elmondtam, hogy ismerőseim véleményüket azért nem kívánják a nyilvánossággal megosztani, mert a támadással érintett "szórakozóhelyet állítólag Doszpot Péter emberei őrzik".

Érthetetlen Doszpot

Nem azt állítottam tehát, hogy Doszpot Péternek a szórakozóhelyhez bármiféle köze van, csupán azt, hogy ismerőseim ezen állítólagos tény miatt nem kívánnak megszólalni. A műsorban nem állítottam azt, hogy Simon Tibort Doszpot Péter emberei verték meg, ezért számomra érthetetlen, hogy Doszpot úr ezt a kijelentést miért tulajdonítja nekem.

A vasárnapi döbbenetes esettel kapcsolatban számomra az a legfontosabb, hogy Simon Tibor minél hamarabb felépüljön és egészséges emberként élhessen tovább közöttünk.

A nagyrabecsülés változatlan

Őszintén remélem, hogy Doszpot úr is így érez, és - tekintettel arra, hogy az MSZP megválasztott országgyűlési képviselőjeként adta ki közleményét - képviselőként is mindent megtesz annak érdekében, hogy hasonló eset soha, senkivel ne fordulhasson többé elő.

Doszpot Péter pályafutását és munkáját korábban is nagy tisztelettel figyeltem, személyes nagyrabecsülésem változatlan.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?