Árpád
-2 °C
3 °C

Simon agyhalál-közeli állapotban van

2002.04.23. 09:31
Hétfő este még arról szóltak a hírek, hogy a vasárnap hajnalban brutálisan megvert Simon Tibor megmozdította a kezét, keddre azonban rosszabbodott a Sopron vezetőedzőjének állapota: a 37 éves szakember agyhalál-közeli állapotban van.
A vasárnap hajnalban brutálisan megvert Simon Tiboron már két műtétet hajtottak végre melyek során vérömlenyeket távolítottak el az agyából. Állapota stabilizálódott, az orvosok pedig vártak, miként reagál az egykori válogatott játékos szervezete.

Rosszabbodott Simon állapota

Hétfő délután úgy tűnt jelentős javulás állhat be állapotában, hiszen barátnője elmondása szerint megmozdította kezét a két napja kómában fekvő szakvezető. Az éjjel azonban rosszabbra fordult Simon állapota, a bántalmazott szakvezető agyhalál-közeli állapotba került, így tovább csökkentek esélyei a felépülésre.

Kedden délelőtt újabb ct-vizsgálat következik, és az orvosok ezután döntenek a további gyógykezelésről.

Rendőr is van a tettesek között

A trénert egy II. kerületi szórakozóhely biztonsági emberei verték meg, akik közül két személyt már őrizetbe vettek életveszélyt okozó súlyos testi sértés gyanújával. Borbély Zoltán, a Fővárosi Főügyészség szóvivője korábban közölte: egyikük aktív rendőr, ezért az ügy vizsgálatát a Fővárosi Ügyészségi Nyomozó Hivatal átvette a BRFK-tól.

Hétfőn felmentették beosztásából azt a törzsőrmestert, akit az edző bántalmazásáért, életveszélyt okozó testi sértés gyanújával vett őrizetne a Fővárosi Ügyészség Nyomozó Hivatala - tájékoztatta az MTI-t a Készenléti Rendőrség közleményben.

Jogtalanul cselekedett a rendőr

A közlés szerint a törzsőrmesternek, aki szolgálaton kívül tartózkodott a szórakozóhelyen, nem volt engedélye arra, hogy biztonsági őrként dolgozzon. A rendőrségi szabályok ugyanis tiltják az ilyen jellegű tevékenység vállalását a munkatársak számára.

Közlemény, tüntetés

Kattintson a nagyításhoz!
Hétfőn este a Café Allure kiadta közleményét, melyben a vezetőség és a dolgozók sajnálatukat fejezi ki, és elhatárolódnak a történtektől, mivel úgy tudják, az incidens az utcán zajlott. Ugyancsak hétfőn este szurkolók egy csoportja békés demonstrációt szervezett a Café Allure előtt, melyen a biztonsági őrök agresszivitása ellen tiltakoztak.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?