Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Bognár György lett a Sopron új szakvezetője

2002.04.29. 15:58
Az elmúlt héten tragikus körülmények között elhunyt Simon Tibor helyére Bognár Györgyöt szerződtette edzőjének a Sopron NB-I-es labdarúgócsapata. Az MTK-nál a múlt héten leköszönt szakvezető szakmai igazgatói titulust tölt be új klubjánál.
Bognár György az Index érdeklődésére elmondta, hogy vasárnap kereste meg őt Klement Tibor, a soproniak elöljárója. Az MTK-nál a múlt héten a lemondását felajánló szakvezető egy nap gondolkodási időt kért, majd hétfőn - hosszas mérlegelést követően - döntött: leül a meggyilkolt Simon Tibor árván hagyott helyére. Bognár hivatalosan a szakmai igazgatói posztot fogja betölteni.

A csapat célkitűzése a tragikus események ellenére sem változott, a biztos bennmaradás mellett, a 7-8. hely elérése az elvárás az új edzővel szemben. Bognár kifejtette: sokat tud új csapatáról, hiszen Simon a bizalmába avatta, és sok mindenben egyeznek a futballról felállított nézeteik.

Azt még nem tudja, milyenek új csapatánál a lelki tényezők, de bízik benne, hogy fel tudja rázni a letört csapatot. Új játékosaival szerdán találkozik először. A Sopron az első összecsapáson a Vasast látja vendégül.