Gusztáv
3 °C
7 °C

Bognár György lett a Sopron új szakvezetője

2002.04.29. 15:58
Az elmúlt héten tragikus körülmények között elhunyt Simon Tibor helyére Bognár Györgyöt szerződtette edzőjének a Sopron NB-I-es labdarúgócsapata. Az MTK-nál a múlt héten leköszönt szakvezető szakmai igazgatói titulust tölt be új klubjánál.
Bognár György az Index érdeklődésére elmondta, hogy vasárnap kereste meg őt Klement Tibor, a soproniak elöljárója. Az MTK-nál a múlt héten a lemondását felajánló szakvezető egy nap gondolkodási időt kért, majd hétfőn - hosszas mérlegelést követően - döntött: leül a meggyilkolt Simon Tibor árván hagyott helyére. Bognár hivatalosan a szakmai igazgatói posztot fogja betölteni.

A csapat célkitűzése a tragikus események ellenére sem változott, a biztos bennmaradás mellett, a 7-8. hely elérése az elvárás az új edzővel szemben. Bognár kifejtette: sokat tud új csapatáról, hiszen Simon a bizalmába avatta, és sok mindenben egyeznek a futballról felállított nézeteik.

Azt még nem tudja, milyenek új csapatánál a lelki tényezők, de bízik benne, hogy fel tudja rázni a letört csapatot. Új játékosaival szerdán találkozik először. A Sopron az első összecsapáson a Vasast látja vendégül.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!