Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Várszegi megállapodott az Eintrachttal

2002.05.02. 21:16
Megegyezett Várszegi Gábor a német másodosztályban szereplő Eintracht Frankfurt labdarúgócsapatának vezetőivel. A megállapodás szerint az üzletember befektetőként vesz részt a német másodosztályban szereplő labdarúgóklub irányításában. A Fotex elnöke szerint a befektetésre azért van szükség, hogy "megmaradhasson a frankfurti régióban a labdarúgás."
Míg egy hete csak találgatások láttak napvilágot Várszegi Gábor németországi befektetéséről, addig csütörtök este már bizonyossá vált: a Fotex Rt. elnöke megállapodott az Eintracht Frankfurt vezetőivel.

Mi lesz a Fradival?

Korábbi sajtóértesülések szerint Várszegi 7,5 millió euróval száll be a volt KEK-győztes együttes támogatásába. A német befektéssel kérdéssé vált Várszegi üzletrésze a Ferencvárosnál, így elképzelhető, hogy Fotex-vezér értékesti ezeket, de egyelőre erről még semmit sem lehet biztosan tudni.

Megmenekülhet a Frankfurt

A dpa német hírügynökség úgy tudja, hogy ezzel a nehéz anyagi helyzetben lévő Eintracht hozzájuthat a jövő évi Bundesliga-induláshoz szükséges licenchez. Az utolsó forduló előtt 53 ponttal a tabella 7. helyén álló frankfurtiak május 29-ig kaptak haladékot a ligától, hogy bizonyítsák fizetőképességüket.

Várszegi: mérföldkő a mostani szerződés

A klub vezetése és Várszegi vasárnap újból találkozik Németországban, hogy együtt dolgozzák ki a következő idényre vonatkozó terveket. "Nincs vesztegetni való időnk" - mondta Peter Fischer, az Eintracht elnöke.

"A közös cél, hogy a frankfurti régióban megmaradjon a profi labdarúgás. Ennek elérésében fontos mérföldkő a mostani szerződés" - nyilatkozott Várszegi az egyesület internetes oldalán.