Viola
-6 °C
-2 °C

Détári: Várszegi tapasztalt német edzőt szerződtet Frankfurtba

2002.05.07. 15:43
Német trénert fog szerződtetni az Eintracht Frankfurt kispadjára az egyesület új, meghatározó tulajdonosa, Várszegi Gábor- mondta Détrári Lajos, akiről korábban elterjedt, hogy átveszi a Bundesliga II-ben szereplő csapat irányítását. A Kispest Honvéd vezetőedzője szerint valóban szó volt németországi edzőségéről, de miután Várszegi beszállt az Eintrachtba, eldőlt, hogy nem szerződik a Frankfurthoz.
Biztosan nem lesz az Eintracht Frankfurt vezetőedzője Détári Lajos. A már korábban megjelent hírt megerősítetette a Kispest Honvéd vezetőedzője, és hozzátette: vasárnap Frankfurtban járt a stadion búcsúztatóján, ahová együtt utazott Várszegi Gáborral, de az edzőkérdésről nem esett szó közöttük.

Détári úgy tudja, hogy az egyesület új meghatározó tulajdonosa, a Fotex Rt. elnöke nem külföldi, hanem egy neves, jelentős tapasztalatokkal rendelkező német szakvezetőt szeretne szerződtetni a frankfurti kispadra, de hogy pontosan kiről lenne szó, az még nem eldöntött kérdés.

Korábban valóban szó volt arról, hogy visszatér egykori sikereinek helyszínére- ismerte el a 61-szeres válogatott labdarúgó. Détárit elmondása szerint egy ismerőse ajánlotta be az Eintrachthoz, ám konkrét megállapodásig nem jutottak el.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!