Judit
3 °C
7 °C

Újabb 600 milliót költ Várszegi a Fradira

2002.07.30. 16:26
A tavalyi szerződésnek megfelelően Várszegi Gábor, a Fotex Rt. elnöke újabb 600 millió forintot fizetett a Fradiért, egyidejűleg részvénytársasággá alakul az eddigi kft. Az egyéves működést egyébként sikeresnek ítélték, és bíznak benne, hogy idén már nyereséget is elkönyvelhetnek.
Részvénytársaság

A taggyűlés egyhangúlag fogalmazta meg azt a szándékát, hogy a kft. még az idén részvénytársasággá alakuljon. A sikeres átalakulást követően a kft. előtt - csakúgy, mint az üzletág fejlett európai képviselőinek esetében - megnyílik annak a lehetősége, hogy nyilvános társasággá alakuljon, azaz bevezethető legyen a tőzsdére, az előzetes elképzeléseknek és igényeknek megfelelően.

A megfontolt üzleti döntés, a lehetőségeit és eredményeit tekintve egyetlen hazai piaci résztvevővel össze nem vethető ferencvárosi labdarúgás, illetve a teljes magyar sportélet történelmét tekintve is jelentős állomásnak számít. A lépés a töretlen fejlődés szándékával egyedülálló helyzetbe hozza a Ferencváros labdarúgását.

Nyereség

A kft. taggyűlése elégedetten nyugtázta, hogy - a kezdeti fejlesztések okozta erőfeszítések ellenére - a vállalkozás már az idei évben nyereségre számíthat.

Kommunikáció

Megállapította a taggyűlés, hogy a tavaly életre hívott Kommunikációs Iroda munkája megfelelt az előzetes elképzeléseknek, és a csapattal kapcsolatos kommunikáció részeként a Fradi TV és a hivatalos honlap szakmai koordinálását is elvégzi.

Fradi TV

Sikeresnek ítéli a társaság a Fradi TV néven működő szórakoztató és információtovábbító televíziós felületet, mely a régióban egyedülálló módon napi egy órás műsort sugároz. A tervezett ütemezés szerint a műsor - átgondolt üzemeltetésének köszönhetően - reklámbevételeivel hamarosan az önfinanszírozáson túl a labdarúgócsapat működtetésében is képes financiális segítséget nyújtani.

Hivatalos honlap

A Kft. korábbi célkitűzéseit illetően a tagok már sikeresen befejezett projektnek tekintik a csapat hivatalos internetes honlapjának a megteremtését. A www.ftc.hu informatikai és szakmai fejlesztése folyamatosan biztosított, látogatottsága pedig kizárólag a hasonló tárgyú sikeres európai honlapokéval vethető össze.

MKB Fradi Visa kártya

A tagok megállapították, hogy a Fotex RT. és az MKB által kibocsátott Fradi Visa kártya felhasználói köre az üzleti stratégia második szakaszában az ösztönző akciók hatására várhatóan dinamikusan bővül majd a lakosság körében. Az utánpótlás finanszírozását segítő kezdeményezéshez egyre több társaság csatlakozik, vásárlói kedvezményeket biztosítva a felhasználóknak.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?