Judit
2 °C
7 °C

A Győr az úr a megyében

2002.08.03. 21:49
A Győr az első félidőben kétgólos előnyt szerzett a megyei rangadón, és ezt meg is tudta tartani az enerváltan játszó Sopron ellen. Úgy tűnik hiába igazoltak meghatározó játékosokat a soproniak, eddig még pontot sem szerzett Bognár György csapata.
A hazaiak kezdtek aktívabban, rögtön a találkozó elején több támadást vezettek Farkas kapuja felé. Az első negyedóra végén Nicsenko hatalmas helyzetből lőtt fölé. A nagy nyomás a 18. percben érett góllá, ekkor Nagy Tamás jobboldali szögletét Baranyai fejelte a hálóba. A gólhoz kellett a soproni kapus hibája is.

Bognár György együttesének nem sok lehetősége volt az első negyvenöt percben, a legnagyobbat azonban Tóth Mihály hagyta ki. Az egykori ferencvárosi játékos a félidő közepén 8 méterről fejelt a kapu mellé.

A félidő hajrájára ismét a hazaiak támadtak többet és ez újabb gólt eredményezett. Szanyó egyéni akció végén, tíz méterről lőtt a kiinduló Farkas mellett a hálóba.

A vendégek a második félidőre sem tudtak megújulni, továbbra is a győriek irányították a játékot. Több gólt azonban nem sikerült szerezniük. A nyáron mindkét csapat alaposan kicserélődött és hiába tűnt úgy, hogy a soproniak igazoltak - magyar szinten - meghatározónak tűnő játékosokat, egyelőre még nem érett csapattá a sok játékos.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?