Tekla
8 °C
20 °C

A Győr az úr a megyében

2002.08.03. 21:49
A Győr az első félidőben kétgólos előnyt szerzett a megyei rangadón, és ezt meg is tudta tartani az enerváltan játszó Sopron ellen. Úgy tűnik hiába igazoltak meghatározó játékosokat a soproniak, eddig még pontot sem szerzett Bognár György csapata.
A hazaiak kezdtek aktívabban, rögtön a találkozó elején több támadást vezettek Farkas kapuja felé. Az első negyedóra végén Nicsenko hatalmas helyzetből lőtt fölé. A nagy nyomás a 18. percben érett góllá, ekkor Nagy Tamás jobboldali szögletét Baranyai fejelte a hálóba. A gólhoz kellett a soproni kapus hibája is.

Bognár György együttesének nem sok lehetősége volt az első negyvenöt percben, a legnagyobbat azonban Tóth Mihály hagyta ki. Az egykori ferencvárosi játékos a félidő közepén 8 méterről fejelt a kapu mellé.

A félidő hajrájára ismét a hazaiak támadtak többet és ez újabb gólt eredményezett. Szanyó egyéni akció végén, tíz méterről lőtt a kiinduló Farkas mellett a hálóba.

A vendégek a második félidőre sem tudtak megújulni, továbbra is a győriek irányították a játékot. Több gólt azonban nem sikerült szerezniük. A nyáron mindkét csapat alaposan kicserélődött és hiába tűnt úgy, hogy a soproniak igazoltak - magyar szinten - meghatározónak tűnő játékosokat, egyelőre még nem érett csapattá a sok játékos.