Menyhért, Mirjam
18 °C
32 °C

Beckham is játszik a ZTE ellen

2002.08.09. 11:43
Néhány nappal ezelőtt még kritizálta David Beckhamet a Manchester United vezetőedzője, de úgy tűnik, hogy mégis a kezdőcsapatba kerülhet a ZTE elleni szerdai budapesti BL-selejtezőn. A rekordösszegért szerződtetett Ferdinand is jön, éppúgy, mint Scholes és van Nistelrooy, Barthez azonban kisebb sérülés miatt előfordulhat, hogy kihagyja a ZTE elleni meccset.
Sir Alex Ferguson a hét elején még azt tervezte, hogy a formán kívüli sztárt pihenteti néhány hétig, de a dán Aarhus-szal szemben kedden már jól játszott a klasszis. "David újra a régi. Lassan csúcsformába kerül, nincsenek erőnléti gondjai sem" - értékelt a skót tréner, aki három éve a Bajnokok Ligája-elsőségig vezette a csapatot.

Beckham egyre jobb formába kendül

Beckham április elején szenvedett lábközépcsont-törést, amikor a BL-negyeddöntő visszavágóján a Deportivo La Coruna argentin játékosa, Aldo Duscher kíméletlenül felrúgta. A vártnál gyorsabb gyógyulás révén a középpályás játszhatott a világbajnokságon, hullámzó formában, de a szezont megelőző előkészületi találkozók többségén csak szenvedett a pályán.

Feltehetően Rio Ferdinand is eljön Budapstre, kérdéses azonban a francia világbajnok kapus, Fabien Barthez szereplése, hiszen kisebb sérüléssel bajlódik.

A Boca Juniors az utolsó felkészülési ellenfél

A Manchester United szombaton az argentin Boca Juniors elleni jótékonysági találkozóval - Waltner biztosan nem játszik, mert nem jelölték az utazó keretbe - fejezi be felkészülését a 2002-2003-as szezonra. Az Old Traffordon sorra kerülő meccs bevételét az ENSZ Gyermekalapja kapja. Az angol klub 1999 óta működik együtt az UNICEF-fel.