Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Koplárovics Béla

2002.08.15. 12:45
A 91. percben Szamosi minden előzetes várakozás ellenére jól vette át Molnár ívelését, meghúzta az alapvonalig, és laposan középre nyomta a labdát. Az érkező Koplárovics pedig két méterről bekotorta. Koplárovics Bélának akkor is élete végéig megvan a legnagyobb flash, ha soha többet egy egyeneset nem rúg a labdába.
Koplárovics Béla 1981. június kilencedikén született, Barcson. Az ötödosztályú helyi csapatban kezdte a pályafutását, tehetségére két és fél éve felfigyeltek Hévízen - igaz Tapolcán is játszott -, és a ballábas csatár a másodosztályú csapat erősségének bizonyult. Ezenkívül a huszonegy év alatti válogatottban is feltűnt idén áprilisban, a ciprusiak elleni 2-1-re elveszített meccsen ugyanis, ő szerezte a magyar gólt.

Siófok helyett ZTE, és a manchesteri diadal

Koplárovics Béla
A nyáron az egykori szövetségi kapitány, Csank János szívesen látta volna a Siófoknál, a csatár szóban meg is egyezett az egyesülettel, aztán Bozsik Péter hívó szavára inkább a bajnokcsapatot választotta.

Új csapatában az Újpest elleni Szuperkupa-döntőn mutatkozott be, majd a Kispest ellen már az NB I-ben is játszott. Igaz, nem sokat, kevesebb, mint félórát. Az NK Zagreb elleni itthoni BL-előselejtezőn hét perc jutott neki, ekkor csak annyit lehetett megállapítani, gyors és ballábas.

Nem volt nehéz belőnöm

Bozsik Péter a visszavágón az Index érdeklődésére elárulta: nem merte beállítani, hiszen még rutintalan. A Manchester ellen azonban már bevetette - negyedszer -, azzal a nem titkolt céllal, hogy a védők mögé kerülve kerüljön helyzetbe, és ha úgy adódik, lője is be.

A gólról úgy vélekedett a 184 centis csatár, hogy nem volt nehéz dolga, mert Szamositól kiváló átadást kapott, a védők pedig lemaradtak, és a kapus, Carroll sem állt feladta magaslatán. Egyébként ez volt az első találata a ZTE színeiben. Ezek után megjegyezte: ettől a sikertől nem kell elájulni, de szerinte a továbbjutás nem lehetetlen.