Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ronaldo menne, de marad

2002.08.24. 18:28
Ronaldo még mindig bízik abban, hogy távozhat az Internazionale labdarúgócsapatától. Reméli, a Real Madrid napokon belül újabb ajánlattal rukkol elő. A világbajnok brazil sztár szerint nem tettek le megszerzéséről, a királyi gárdánál, s hiszi, hogy végül hozzájuk szerződhet.
A vb-gólkirályért heteken át "harcolt" a spanyol elitklub, s sokáig úgy tűnt, hogy megegyezés születik. Pénteken kora délután azonban a Real Madrid "áthidalhatatlan problémákra" hivatkozva lemondott megszerzéséről.

Pedig órákkal korábban Jorge Valdano, a spanyolok igazgatója még ötven százalékos esélyt látott a megállapodásra, miután telefonon tárgyalt olasz kollégájával, Massimo Morettivel. Olasz sajtóértesülések szerint Ronaldo is hamarosan találkozik Massimo Moratti klubelnökkel.

Massimo Moratti, az Internazionale és Florentino Perez, a Real Madrid elnöke csütörtökön azonban a Baleár-szigetek közelében egy luxusjachton már tartott egy megbeszélést az átigazolásról és a tárgyalás után merültek fel az "áthidalhatatlan problémák". Ronaldo eközben szerdán Fortalezában lépett pályára, a Paraguay elleni 1-0-ra elvesztett barátságos találkozón.

Közben megérkezett Milánóba Ronaldo, akit a repülőtéren "Kérj bocsánatot!" feliratú táblákkal fogadták a szurkolók. A vb gólkirálya Rivaldóval együtt érkezett meg az észak-olasz városba. A brazilok másik csillaga júliusban igazolt az FC Barcelonától az AC Milanhoz.