Viola
-5 °C
-2 °C

Összeroppant a világbajnok

2002.09.24. 10:19
A világbajnokságon jól védő brazil Marcos szarvashibái után elsírta magát az öltözőben, és rossz idegállapota miatt az ötödik világbajnoki címről készülő filmben sem kíván szerepelni. Csapata eközben az utolsó helyre sodródott.
Néhány hét alatt nemzeti hősből tragikus figura lett Marcos, a világbajnok brazil labdarúgó-válogatott kapusa. Klubja, a Palmeiras legutóbb 1-0-ra kikapott a Figueirensétől és az utolsó helyre csúszott vissza a bajnoki tabellán.

Színlelt sérülés

Marcos ugyan nem lépett pályára a találkozón, mivel sérültet jelentett, de az újságírók és szakemberek szerint egészséges, csak az utóbbi időben mutatott gyenge teljesítménye miatt van pihenőre szüksége.

Ha nem akar játszani, mondja meg - nyilatkozott Levir Cupi vezetőedző. - Nekünk őszinte emberekre van szükségünk, akik segítenek kihúzni a csapat szekerét a kátyúból.

Két tizenegyest is összehozott

Marcos legutóbb a Ponte Preta ellen 2-0-ra elvesztett bajnokin védett, s két tizenegyest is összehozott. A 29 éves kapus az öltözőben az újságírók előtt elsírta magát, mert a szurkolók távozását követelték.

A hálóőr rossz idegállapota miatt nem is kíván szerepelni a világbajnokságról készülő filmben. "Megpróbáltunk vele időpontot egyeztetni, de kijelentette, hogy nem akar velünk találkozni" - mondta az egyik japán filmes.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!