Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C

Sebők Vili hazatérhet

2002.09.24. 13:05
A jelenleg csapat nélküli, korábban a válogatott csapatkapitányi posztját betöltő Sebők Vilmos szerint két magyar klub - MTK, Videoton - is érdeklődik iránta, az érintettek azonban cáfolják mindezt.
Augusztus huszonnyolcadikán látott napvilágot a hír, miszerint Sebők Vilmossal szerződést bont a Bundesligában szereplő Energie Cottbus. Az ötvenegyszeres válogatott játékos ezek után kimaradt Gellei Imre kapitány Izlandon szereplő válogatottjából, és az átigazolási szezon végéig - szeptember elseje - nem sikerült csapatat találnia magának.

MTK: Most nem tervezünk igazolásokat

Sebők Vilmos
Így hát jobb híján magyar csapatok is képbe kerültek Sebőknél. Az érintett a Magyar Hírlapban így vélekedett: Valóban érdeklődik irántam az MTK és a Videoton. Várhatóan a hét végén menedzseremmel hazautazom, s leülünk az MTK vezetőivel. Ha megegyezünk, nekik a Cottbusszal is meg kell állapodniuk, hiszen június 30-ig szerződés köt a klubhoz."

Az Index ezek után felhívta mindkét szóba jöhető csapatot. Fülöp Ferenc a listavezető MTK klubigazgatója határozottan cáfolta a válogatott játékos állítását. "Nem tárgyaltunk vele, most nem tervezünk igazolásokat. Egervári Sándorral sem beszéltünk az esetleges szerződtetésről" - összegzett.

Videoton: nem elképzelhetetlen, hogy beszéltünk vele

A Videotonnál Szigli István állt rendelkezésünkre. "Tudtommal nem tárgyaltunk, de nem elképzelhetetlen, hogy a klubtól valaki felvette a kapcsolatot a játékossal."

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!