Árpád
-2 °C
3 °C

Kitüntették Pelét, az élharcost

2002.09.25. 10:46
Az egykori klasszis labdarúgó nem focista múltja, hanem az impotencia elleni harcban nyújtott kiemelkedő munkásságáért kapott elismerést.
Kitüntették a világ mindmáig egyetlen háromszoros foci világbajnokát, a brazil Edson Arantes de Nascimentot, ismertebb nevén Pelét. Az évszázad legjobb labdarúgójának választott, pályafutása során több mint ezer gólt szerző világsztár ezúttal nem vitathatatlan futball múltja miatt, hanem a férfi impotencia elleni harcban nyújtott kiemelkedő tevékenységéért kapott díjat.

Az eseményre Montreálban került sor, ahol a hivatalos indoklás szerint a Nemzetközi Társadalomkutatási Intézet a szex és impotencia területén végzett munkásságáért jutalmazta az egykori klasszist.

A testület azért emelte ki a selecao egykori vezéregyéniségének munkásságát, mert az elmúlt években több reklámfilmben és hirdetésekkel hívta fel a figyelmet a férfiak millióit zavaró problémára.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?