Árpád
-2 °C
3 °C

Passzív szex kellene Kahnnak

2002.10.03. 15:02
Dolly Buster, a cseh származású pornósztár meccsek előtti "passzív" szexuális életet javasol a Bayern és a német válogatott hisztis csapatkapitányának.
A veterán pornószínésznő azután nyilatkozott a német Abendzeitungnak Kahnról, hogy a kapus a múlt szombati bajnoki meccsén a nála negyven kilóval könnyebb Thomas Brdaric fejét csavargatta két kézzel. A Leverkusen csatára a meccs után azt állította, hogy szadizás közben reszketett félelmében.

Oliver Khan

Fütykoncert minden megmozdulására

Kahn csapattársai, sőt a Leverkusen néhány játékosa sem tartotta a történetet durván kirívó esetnek (tény, hogy Bradic semmilyen fizikai sérülést sem szenvedett), és töretlen barátságukról biztosították a kapust. A közönség azonban szigorúbban reagált, még az olasz Milan szurkolói is keményen tüntettek Kahn ellen a Bayern keddi BL-meccsén.

Dolly Buster most előállt a megvadult játékos terápiájával: Kahnnak passzív szexszel kéne idegeit erősíteni a meccsek előtt. A "passzív szex" egyébként az orális aktus legfrissebb szinonimája, amely néhány hete Ronaldo vallomása kapcsán került először a címlapokra.

Ronaldo példát mutat

A brazil világbajnok nemrég egy spanyol tévé műsorban elmondta, hogy a mérkőzések előtti éjszakákon intenzív, de a maga részéről passzív szexuális aktussal melegít a góllövésre. A nyilatkozat kapcsán több játékost is megkérdeztek az újságírók, többségük nemcsak megértette Ronaldot, hanem maguk is a legjobb rákészülésnek tartották a szextechnikát. Egyúttal persze előkerültek a stadionok Cassanovái. Maradona állítólag a szünetekben is alapozott barátnői szeretetére.

Buster egyébként tudományos alapossággal támasztotta alá tanácsait. "Pszichológus nem tudna segíteni Kahnnak. Egyszerűen csak hormontúltengése van. Szexre van szüksége. Esetleg Ronaldóhoz hasonlóan próbálkozhatna a passzív szexszel, az egész biztosan lehiggasztaná" - mondta a szex ipar népszerű nagymamája.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?