Móric
14 °C
17 °C

Passzív szex kellene Kahnnak

2002.10.03. 15:02
Dolly Buster, a cseh származású pornósztár meccsek előtti "passzív" szexuális életet javasol a Bayern és a német válogatott hisztis csapatkapitányának.
A veterán pornószínésznő azután nyilatkozott a német Abendzeitungnak Kahnról, hogy a kapus a múlt szombati bajnoki meccsén a nála negyven kilóval könnyebb Thomas Brdaric fejét csavargatta két kézzel. A Leverkusen csatára a meccs után azt állította, hogy szadizás közben reszketett félelmében.

Oliver Khan

Fütykoncert minden megmozdulására

Kahn csapattársai, sőt a Leverkusen néhány játékosa sem tartotta a történetet durván kirívó esetnek (tény, hogy Bradic semmilyen fizikai sérülést sem szenvedett), és töretlen barátságukról biztosították a kapust. A közönség azonban szigorúbban reagált, még az olasz Milan szurkolói is keményen tüntettek Kahn ellen a Bayern keddi BL-meccsén.

Dolly Buster most előállt a megvadult játékos terápiájával: Kahnnak passzív szexszel kéne idegeit erősíteni a meccsek előtt. A "passzív szex" egyébként az orális aktus legfrissebb szinonimája, amely néhány hete Ronaldo vallomása kapcsán került először a címlapokra.

Ronaldo példát mutat

A brazil világbajnok nemrég egy spanyol tévé műsorban elmondta, hogy a mérkőzések előtti éjszakákon intenzív, de a maga részéről passzív szexuális aktussal melegít a góllövésre. A nyilatkozat kapcsán több játékost is megkérdeztek az újságírók, többségük nemcsak megértette Ronaldot, hanem maguk is a legjobb rákészülésnek tartották a szextechnikát. Egyúttal persze előkerültek a stadionok Cassanovái. Maradona állítólag a szünetekben is alapozott barátnői szeretetére.

Buster egyébként tudományos alapossággal támasztotta alá tanácsait. "Pszichológus nem tudna segíteni Kahnnak. Egyszerűen csak hormontúltengése van. Szexre van szüksége. Esetleg Ronaldóhoz hasonlóan próbálkozhatna a passzív szexszel, az egész biztosan lehiggasztaná" - mondta a szex ipar népszerű nagymamája.