Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lefejelte ellenfelét Fehér Miklós

2002.10.28. 14:52
A Benfica-Académica meccs 89. percében elborult Fehér Miklós agya, és lefejelte a vele szemben szabálytalankodó Lucast.
A válogatott csatár az elmúlt hetekben kezdőként lépett pályára a Benficában, ezt az átigazolási bénázás miatt kihagyott teljes idény után kifejezetten nagyra értékelhetjük. Fehér állandó szereplése azonban nem járt együtt a Benfica tündöklésével: a bajnoki címre aspiráló lisszaboni klub utolsó négy mérkőzéséből egyet sem tudott megnyerni, és az ötödik helyről várta a Académica elleni hazai meccset.

Beütött a vendégek gólja

Az alacsony színvonalú meccsen végig görcsösen játszott a Benfica, és a 88. percben Xano vezetést szerzett a vendégcsapatnak. A következő percben Lucas, az Académica védője szabálytalanul (de nem kirívóan durva mozdulattal) szerelte Fehér Miklóst, aki a földről felkelve egyszerüen lefejelte ellenfelét. A játékvezető azonnal kiállította a magyar játékost. (A Benfica egyébként a hosszabbításban egyenlített).

"Nagy nyomás"

"A korábbi eredmények miatt túl nagy volt a nyomás az egész csapaton, így rajtam is, végig gyengén játszottunk. A bíró érvénytelenítette egy teljesen szabályos gólomat, aztán nem sokkal a kiállításom előtt kaptunk egy gólt. Az egész meccsen keményen faragtak az ellenfél védői, még most is be van dagadva a bokám. Amikor Xano szabálytalanul szerelt, elvesztettem a fejemet, és nekimentem" - nyilatkozta Fehér az Indexnek.

A játékos ugyanakkor többször hangsúlyozta, hogy maga is menthetetlennek tartja durvaságát, amit azért is sajnál, mert korábban még sohasem állították ki. "Most már nem nagyon tehetek semmit azon kívül, hogy sajnálom a történetet. Számomra világos, hogy ilyen többet nem fordul elő" - mondta a huszonhárom éves csatár, aki reméli, hogy legfeljebb kétmeccses eltiltással megússza a történetet.