Erzsébet
1 °C
4 °C

Megfenyegették Romariót

2002.10.28. 10:45
Nyíltan megfenyegették, Romariót, a világbajnok brazil csatárt, miután a Botafogo elleni találkozón a lefújás előtt nem sokkal egy műesésre kapott tizenegyesből megszerezte a Fluminense győztes gólját.
Ismét Romarióról szólnak a brazíliai futballhírek. Ezúttal azonban nem csak a góljairól. Most éppen egy műeséssel vívta ki a Fluminense szurkolók elismerését, és mindenki más haragját.

Izgalmas meccset játszott a brazil labdarúgó-bajnokságban a Botafogo és a Fluminense. A találkozó a 80. percben 2-2-re állt és a vendégek támadtak. Romarió tört be az ellenfél büntetőterületére, majd nagyot esett.

A játékvezető megette a 94-ben világbajnoki címet szerzett játékos alakítását, és a büntetőpontra mutatott. (Mint később a videofelvételek megmutatták, senki nem ért a 36 éves támadóhoz.) A tizenegyest maga a sértett végezte el és nem hibázott. A hátralévő időben a hazaiaknak már nem tudtak egyenlíteni.

A történet annyira kiborította Odvant, a Botafogo hátvédjét, hogy a találkozó után nyíltan megfenyegette a kilenc évvel ezelőtti vb gólkirályát. A játékos szerint rendkívül sportszerűtlen volt Romarió cselekedete. Odvan szerint ha még egyszer ilyet csinál, nem ússza meg szárazon.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?