Fábián, Sebestyén
-2 °C
0 °C

Ferguson nem érti Beckhamet

2002.11.08. 12:38
Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője el sem tudja képzelni, hogy középpályása, David Beckham miként tudja kezelni sztárságát.
A Manchester United szakvezetője a héten ünnepelte, hogy immár tizenhat éve ül a csapat kispadján, ahonnan az hullámvölgyek idején se küldték el. Jubileumi nyilatkozatában azonban nem saját magáról, hanem a sztárjátékosáról, David Beckhamről beszélt.

A média indokolatlan tevékenysége

Élvezi ezt az életformát, fogalmam sincs, miért - mondta a The Sun című lapnak a világhírű skót tréner. - Már többször beszéltem vele erről, de még mindig nem értem, miként okozhat neki örömet az, hogy állandóan a figyelem középpontjában van.

A szakember úgy véli, hogy az utóbbi években a média indokolatlanul kreált néhány futballista körül szenzációkat, akik így óriási népszerűségre tettek szert.

A sztárolás árnyoldalai

A sztárolásnak azonban árnyoldalai is vannak, erre a legfrissebb példa a brit rendőrség által múlt héten felgöngyölített ügy, amelynek negatív szereplői el akarták rabolni a játékos feleségét, Victoriát.

A hatóság remek munkát végzett, úgy tudom a vizsgálatot lezárták. Ez az eset is mutatja, hogy manapság mennyire előtérbe került a labdarúgás, s ennek hátrányai is vannak.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!