Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ferguson nem érti Beckhamet

2002.11.08. 12:38
Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője el sem tudja képzelni, hogy középpályása, David Beckham miként tudja kezelni sztárságát.
A Manchester United szakvezetője a héten ünnepelte, hogy immár tizenhat éve ül a csapat kispadján, ahonnan az hullámvölgyek idején se küldték el. Jubileumi nyilatkozatában azonban nem saját magáról, hanem a sztárjátékosáról, David Beckhamről beszélt.

A média indokolatlan tevékenysége

Élvezi ezt az életformát, fogalmam sincs, miért - mondta a The Sun című lapnak a világhírű skót tréner. - Már többször beszéltem vele erről, de még mindig nem értem, miként okozhat neki örömet az, hogy állandóan a figyelem középpontjában van.

A szakember úgy véli, hogy az utóbbi években a média indokolatlanul kreált néhány futballista körül szenzációkat, akik így óriási népszerűségre tettek szert.

A sztárolás árnyoldalai

A sztárolásnak azonban árnyoldalai is vannak, erre a legfrissebb példa a brit rendőrség által múlt héten felgöngyölített ügy, amelynek negatív szereplői el akarták rabolni a játékos feleségét, Victoriát.

A hatóság remek munkát végzett, úgy tudom a vizsgálatot lezárták. Ez az eset is mutatja, hogy manapság mennyire előtérbe került a labdarúgás, s ennek hátrányai is vannak.