Erzsébet
1 °C
4 °C

Beckham James Bond nyomdokain

2002.11.10. 16:00
Mit csináljon az ember, ha multimilliomos futballista és a családjával együtt állandó veszélynek van kitéve? David Beckham például a 007-es filmekből ismert, szuperbiztos Range Rover-t vásárolt, de tervei között szerepel, hogy mikrochipet ültet gyermekei bőre alá.
A felesége elrablására irányuló, de a rendőrség által a múlt hétvégén még időben lefülelt akció után szuperbiztos, James Bond-filmekben látható autót rendel magának és családjának David Beckham, a Manchester United labdarúgócsapatának sztárja.

A Sunday Express című lap úgy tudja: a Range Rover típusú jármű legkevesebb 250 ezer euróba (körülbelül 60 millió forint) kerül a 27 éves futballistának, s nem csak golyóálló ajtókkal és üvegekkel, hanem gránátbiztos alvázzal szerelik fel.

Az "extrákhoz" tartozik majd az is, hogy gáztámadás esetén egy gombnyomással ki lehet tisztítani a belső légteret, s két kilőtt abronccsal még akár 50 kilométert is megtehet a kocsi.

Az újság információi szerint a házaspár azt is tervbe vette, hogy mikrochipet ültettet két fia, Brooklyn és Romeo bőre alá, hogy esetleges elrablásukkor a rendőrség könnyebben rájuk találjon.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?