Ágnes
-5 °C
2 °C

Gellei a döntetlenben bízott

2002.11.13. 16:04
A belga-holland túrájáról hazatérő magyar szövetségi kapitány is végigizgulta a Fradi UEFA-Kupa meccsét.
Gellei Imre miután a pénteken kezdődő túrája előtt autójáról lelopták a kerekeket, csak késve tudott útra kelni Belgium, Hollandia irányába, majd zárásként Stuttgart felé. Stuttgartban az Index tudósítója még a meccs előtt esélylatolgatásra kérte.

"1-1-gyel már nagyon kiegyeznék, bízom benne, hogy össze is jön a Fradinak, mert nagyon akarják sikert valamennyien. Így pedig eredményt lehet elérni." A háttérből valaki 2-2-t mondott, erre elmosolyodott, ezzel adta tudtunkra, hogy elfogadná azt az eredményt is.

Gellei egyúttal rövid értékelést adott az Indexnek túrájáról. "Belgiumban Bodor Boldizsárra voltam elsődlegesen kíváncsi, aki az olimpiai válogatott törzstagja, neki az edzője az egykori válogatott, van der Elst, aki nagyon biztatókat mondott Bodor fejlődéséről.

Hollandiában megnéztem a Breda és a Groningen meccsét - előbbi az ötödik, utóbbi egy ponttal az utolsó -, és rendkívül jól esett látnom, hogy milyen komoly tisztelet és megbecsülés övezi a két magyart, Babost és Fehért. Most is vezéregyéniségek voltak, Fehér a védelemben és a középpályán is nagyszerűt alakított."

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!