Lázár, Olimpia
-6 °C
-3 °C

Ütik, verik egymást a Bayern játékosok

2002.11.27. 19:33
A Bayern München hiába vezet magabiztosan a Bundesligában, a csapaton belül óriási a feszültség. A napokban ismét verekedtek az egyik edzésen a játékosok.
A Bayern München győzelem nélkül, mindössze két döntetlennel kiesett a Bajnokok Ligája első csoportköréből, és így mintegy tizenegymilliárd forintnak megfelelő összegtől esett el az egyesület.

Jeremies Kuffourral akadt össze

Ez a jelenlegi időszakban - a német csapatok is spórolásra kényszerülnek és komoly adóságokkal küszködnek - a legrosszabbkor jött. Igaz eddig még nem érkezett hír fizetéscsökkentésről, büntetésekről, a német lapok szerint azonban a müncheniek elképesztő feszültségben játszanak.

Alátámasztja ezt az információt, hogy a ghánai Kuffour - egyébként a bajorok színeiben ő büszkélkedhet a legtöbb BL-meccsel - és a német válogatott Jens Jeremies egymásnak esett a szerdai edzésen. Egy hónapon belül ez volt a második ilyen incidens, hiszen november hetedikén a francia világbajnok Lizarazu és a horvát válogatott klasszis, Niko Kovac ugrott össze.

Maier szerint Klicsko legyen az erőnléti edző

Az ügyben Ottmar Hitzfeld, csapat edzője is megszólalt. "Azért lehet mostanában több feszültség a csapaton belül, mert a játékosaim a korai Bajnokok Ligája-búcsú miatt a szokottnál több edzésen vesznek részt, s az európai csúcsrangadókat csak a tévében látják" - mondta némi fanyarsággal.

Egyedül Sepp Maier, az egykori legendás kapus mert viccelődni: "Itt az idő, hogy Vitalij Klicsko legyen az erőnléti edző. Kíváncsi lennék, hányan vesznének össze vele".

Matthäus is megsértődött korábbi egyesületére

A Bayern háza táján amúgy egy hónap alatt több botrány tört ki, mint korábban egész évben. Pár hete Matthäus visszaadta díszjelvényét, lemondott klubtagságáról - noha korábban hétszer nyert bajnokságot a gárdával. A német válogatottsági világcsúcstartót Hoeness klubmenedzser boritotta ki, aki kijelentette: amíg neki szava lesz az egyesületnél, addig Matthäus pályamunkás sem lehet.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!