Gusztáv
3 °C
7 °C

Rivaldo: van Gaal miatt rossz a Barcelona

2002.12.19. 16:05
Érdekes véleményének adott hangot a jelenkor egyik legnagyobb brazil labdarúgó csillaga. Rivaldo szerint Louis van Gaalt menesztenie kellene a Barcelona klubvezetésének, ha az eddigieknél eredményesebben akarnak szerepelni.
A korábban a katalán klubban is szerepelt játékos szerint csak úgy van esélye az csapatnak elkerülnie a veszélyt jelentő 13. helyről, ha a hollandot azonnal kirúgják. Az edzőcsere jót tenne a játékosoknak és ebben az esetben a szurkolók is ismét a csapat mellé állnának, mondta Rivaldo. A Barcát mindössze két pont választja el a kiesést jelentő 18. helytől ami azt jelenti, az 1941/1942-es szezon óta nem állt ilyen rosszul.

Ennek kissé ellentmond, hogy az elmúlt napokban a játékosok teljes mellszélességgel kiálltak edzőjük mellett. A sokáig hezitáló Gaspart elnök pedig ultimátumot adott a volt holland kapitánynak: ha a következő fordulóban nem szereznek három pontot a Mallorca vendégeként, szedheti a sátorfáját.

Romario visszatér?

A Barcelonáról újabban felröppent hírek szerint már a 37 esztendős Romarióval is felvették a kapcsolatot. Az 1994-es világbajnok szerződése jövő szerdán jár le a brazil Fluminensénél, és jelenleg olasz, francia és közel-keleti ajánlatai is vannak.

A napjainkban is roppant gólérzékeny támadó januártól az idény végéig szerepelne a katalánoknál, ahol már játszott 1993 és 1995 között. Ez idő alatt, 1994-ben bajnokságot nyert a csapattal, és elhódította az Aranylabdát.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!