Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rivaldo: van Gaal miatt rossz a Barcelona

2002.12.19. 16:05
Érdekes véleményének adott hangot a jelenkor egyik legnagyobb brazil labdarúgó csillaga. Rivaldo szerint Louis van Gaalt menesztenie kellene a Barcelona klubvezetésének, ha az eddigieknél eredményesebben akarnak szerepelni.
A korábban a katalán klubban is szerepelt játékos szerint csak úgy van esélye az csapatnak elkerülnie a veszélyt jelentő 13. helyről, ha a hollandot azonnal kirúgják. Az edzőcsere jót tenne a játékosoknak és ebben az esetben a szurkolók is ismét a csapat mellé állnának, mondta Rivaldo. A Barcát mindössze két pont választja el a kiesést jelentő 18. helytől ami azt jelenti, az 1941/1942-es szezon óta nem állt ilyen rosszul.

Ennek kissé ellentmond, hogy az elmúlt napokban a játékosok teljes mellszélességgel kiálltak edzőjük mellett. A sokáig hezitáló Gaspart elnök pedig ultimátumot adott a volt holland kapitánynak: ha a következő fordulóban nem szereznek három pontot a Mallorca vendégeként, szedheti a sátorfáját.

Romario visszatér?

A Barcelonáról újabban felröppent hírek szerint már a 37 esztendős Romarióval is felvették a kapcsolatot. Az 1994-es világbajnok szerződése jövő szerdán jár le a brazil Fluminensénél, és jelenleg olasz, francia és közel-keleti ajánlatai is vannak.

A napjainkban is roppant gólérzékeny támadó januártól az idény végéig szerepelne a katalánoknál, ahol már játszott 1993 és 1995 között. Ez idő alatt, 1994-ben bajnokságot nyert a csapattal, és elhódította az Aranylabdát.