Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Ronaldo Angliába szerződne

2002.12.20. 15:08
Remekül érzi magát Madridban a világbajnokság gólkirálya, azonban a későbbiekben szeretné magát kipróbálni Angliában is. Előbb azonban bizonyítani akarja, hogy jó játékos és BL-t akar nyerni jelenlegi csapatával.
"A világbajnoki cím mellé most már a Bajnokok Ligája trófeáját is meg akarom nyerni. Boldog vagyok Madridban, még sokáig itt akarok maradni, s rövidesen bebizonyítom, hogy milyen jó játékos vagyok" - mondta Ronaldo, akit az elmúlt hetekben négy különböző szavazáson is (FIFA, a France Football, World Soccer és Onze Mondial) az év játékosának választottak.

A világbajnok, vb-gólkirály labdarúgó úgy érzi, egyre közelebb kerül csúcsformájához, így bízik abban, hogy hamarosan elnémítja a Real Madrid szurkolóinak szkeptikusabbjait. Tudom, hogy sokan még mindig kételkednek bennem, de már nem sokáig lesz okuk a fanyalgásra - tette hozzá a brazil fenoméni.

A távlati cél: Anglia

A 26 éves csatársztár távlati terveiben Anglia is szerepel, mindenképpen meg akarja ismerni a világ egyik legjobb bajnokságát. Állítása szerint naprakész információkkal rendelkezik a Premier League-ről, elsősorban az Arsenalt erősítő honfitársa, Gilberto Silva, valamint angol klubtársa, Steve McManaman révén.

Csodálom az Arsenalt és a Manchester Unitedet, mindkét klub hatalmas hagyományokkal rendelkezik, és jelenleg is Európa legjobbjai közé tartozik. Gilbertótól már számtalan dicséretet hallottam, s Steve is szépeket mesél az angol futballról - jelentte ki Ronaldo.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?