Judit
3 °C
7 °C

Kritizálták-fenekét mutatta

2002.12.21. 15:06
Rengeteg módja van, ha egy játékos nem ért egyet az őt bíráló újságíróval. Lehet neki üzenni, mutogatni, fenyegetni. A francia Francis Llacer azonban ezeknél is meglepőbb lépésre szánta el magát. Nemes egyszerűséggel a fenekét tartotta a zsurnaliszták felé.
Az elmúlt hetekben nem sok sikerélménye lehetett a francia labdarúgó bajnokságban szereplő Paris Saint-Germainnak. Előbb a legjobb 32 között búcsúzni kényszerültek az UEFA Kupától (a Boavista verte ki őket idegenben szerzett több góllal), majd a hétvégi bajnoki fordulóban egygólos vereséget szenvedtek a Renes csapatától.

A francia újságírók "természetesen" nem bántak kesztyűs kézzel a csapat játékosaival. Ezt unta meg Francis Llacer, aki nem értett egyet a kritikákkal. A játékos, aki a Rennes ellen mindössze öt perc játéklehetőséget kapott, ám egész pályafutását a PSG színeiben töltötte, a múlt hét közepén nem a legszebb felét mutatta a reá várakozó újságíróknak.

Végig hajtotta az edzést, majd a pályáról lejövet odamutatta fenekét, a tréning végét váró újságírónak. Az ügynek minden bizonnyal a francia liga fegyelmi bizottsága előtt lesz folytatása, ám hogy addig mit írnak Llacerről, azt sejteni lehet.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?