Eufrozina, Kende
5 °C
15 °C

Kritizálták-fenekét mutatta

2002.12.21. 15:06
Rengeteg módja van, ha egy játékos nem ért egyet az őt bíráló újságíróval. Lehet neki üzenni, mutogatni, fenyegetni. A francia Francis Llacer azonban ezeknél is meglepőbb lépésre szánta el magát. Nemes egyszerűséggel a fenekét tartotta a zsurnaliszták felé.
Az elmúlt hetekben nem sok sikerélménye lehetett a francia labdarúgó bajnokságban szereplő Paris Saint-Germainnak. Előbb a legjobb 32 között búcsúzni kényszerültek az UEFA Kupától (a Boavista verte ki őket idegenben szerzett több góllal), majd a hétvégi bajnoki fordulóban egygólos vereséget szenvedtek a Renes csapatától.

A francia újságírók "természetesen" nem bántak kesztyűs kézzel a csapat játékosaival. Ezt unta meg Francis Llacer, aki nem értett egyet a kritikákkal. A játékos, aki a Rennes ellen mindössze öt perc játéklehetőséget kapott, ám egész pályafutását a PSG színeiben töltötte, a múlt hét közepén nem a legszebb felét mutatta a reá várakozó újságíróknak.

Végig hajtotta az edzést, majd a pályáról lejövet odamutatta fenekét, a tréning végét váró újságírónak. Az ügynek minden bizonnyal a francia liga fegyelmi bizottsága előtt lesz folytatása, ám hogy addig mit írnak Llacerről, azt sejteni lehet.