Vince, Artúr
-3 °C
1 °C

Lemondott Várhidi Péter

2002.12.28. 17:05
Lemondott posztjáról Várhidi Péter, a bajnokságban őszi szezonjában várakozáson alul szereplő Videoton vezetőedzője. A székesfehérvári klub vezetői elfogadták a lemondást , de még nem jelölték ki Várhidi utódját.
"Már régóta érlelődött bennem ez az elhatározás, és végül felajánlottam, hogy közös megegyezéssel váljunk el egymástól. A vezetők elfogadták ezt, százszázalékosra azért nem mondható a dolog, mert az aláírás nem történt még meg" - mondta Várhidi Péter a Sport1 televíziós csatorna élő műsorában, miután bejelentette lemondását a Vidoton vezetőedzői pozíciójáról.

Később Várhidi nyilatkozott az az MTI-nek is: "Úgy érzem, mindkét fél számára az a legjobb megoldás, ha szétválnak útjaink Az elmúlt fél évben sok minden történt, s úgy gondoltam, az a helyes döntés, ha felajánlom a lemondásomat".

A Vidoton vezetői még nem döntötté el, hogy kit kérnek fel Várhidi utódjának. A TV2 információi szerint Bicskei Bertalan a legesélyesebb a posztra.

A tavalyi bajnokságban 5. helyen végzett Videoton az őszi 17 forduló alatt szerzett 15 pontjával (3 győzelem, 6 döntetlen, 8 vereséh) csupán a 9. helyen áll, és csak 3 pont választja el a sereghajtó Kispest-Honvédtól.

Eddigi edzőcserék az NB1 2002/2003-as szezonjában:

augusztus 23., Békéscsaba: Pásztor József helyett Garamvölgyi Lajos
augusztus 25., Sopron: Bognár György helyett megbízottként Farkas József, majd szeptember 2-től Komjáti András
augusztus 27., Kispest-Honvéd: Fitos József helyett Gujdár Sándor és Ioan Patrascu
augusztus 30., Újpest FC: Molnár László helyett Szabó András
november 8., Kispest-Honvéd: Ioan Patrascu helyett Szurgent Lajos

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!