Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lemondott Várhidi Péter

2002.12.28. 17:05
Lemondott posztjáról Várhidi Péter, a bajnokságban őszi szezonjában várakozáson alul szereplő Videoton vezetőedzője. A székesfehérvári klub vezetői elfogadták a lemondást , de még nem jelölték ki Várhidi utódját.
"Már régóta érlelődött bennem ez az elhatározás, és végül felajánlottam, hogy közös megegyezéssel váljunk el egymástól. A vezetők elfogadták ezt, százszázalékosra azért nem mondható a dolog, mert az aláírás nem történt még meg" - mondta Várhidi Péter a Sport1 televíziós csatorna élő műsorában, miután bejelentette lemondását a Vidoton vezetőedzői pozíciójáról.

Később Várhidi nyilatkozott az az MTI-nek is: "Úgy érzem, mindkét fél számára az a legjobb megoldás, ha szétválnak útjaink Az elmúlt fél évben sok minden történt, s úgy gondoltam, az a helyes döntés, ha felajánlom a lemondásomat".

A Vidoton vezetői még nem döntötté el, hogy kit kérnek fel Várhidi utódjának. A TV2 információi szerint Bicskei Bertalan a legesélyesebb a posztra.

A tavalyi bajnokságban 5. helyen végzett Videoton az őszi 17 forduló alatt szerzett 15 pontjával (3 győzelem, 6 döntetlen, 8 vereséh) csupán a 9. helyen áll, és csak 3 pont választja el a sereghajtó Kispest-Honvédtól.

Eddigi edzőcserék az NB1 2002/2003-as szezonjában:

augusztus 23., Békéscsaba: Pásztor József helyett Garamvölgyi Lajos
augusztus 25., Sopron: Bognár György helyett megbízottként Farkas József, majd szeptember 2-től Komjáti András
augusztus 27., Kispest-Honvéd: Fitos József helyett Gujdár Sándor és Ioan Patrascu
augusztus 30., Újpest FC: Molnár László helyett Szabó András
november 8., Kispest-Honvéd: Ioan Patrascu helyett Szurgent Lajos