Fábián, Sebestyén
-2 °C
3 °C

Berúgtak és kikaptak a milliomosok

2003.01.02. 15:37
A spanyol kiscsapat több millió eurót nyert a lottón, majd a meccs helyszínén elkezdett ünnepelni. A vendégöltözőben állítólag patakokban folyt a pezsgő, majd a csapat nem annyira meglepő módon kikapott 2-0-ra.
A Velez Rubio labdarúgó csapata a spanyol regionális bajnokságban játszik. Az elmúlt hétvégi fordulóban azonban a csapat tagjai többet kerestek, mint a Real Madrid játékosai.

A hat és fél ezer lakosú kis falú játékosai jó szokásuk szerint, idén is a megszokott számaikkal játszottak a nagy karácsonyi lottóhúzáson. És a társaság ezúttal szerencsével járt.

Az együttes tagjai az Almeira elleni meccsre utaztak, amikor értesültek a hírről, hogy megütötték a főnyereményt, ami esetükben 106 millió eurót (2,5 milliárd forintot) jelentett. Természetesen megérkezésük után azonnal elkezdtek ünnepelni. Az elfogyasztott nem kis mennyiségű pezsgő hatására aztán a bajnokit 2-0-ra elvesztették.

A csapat vezetősége persze nem büntette meg a játékosokat, noha most aztán lett volna miből fizetni. Arról nem érkezett hír, hogy a milliomosok közül hányan hagytak fel az aktív játékkal.