Vince, Artúr
-6 °C
2 °C

Romário már csak egy klubban játszik

2003.01.07. 11:07
A brazilok klasszis támadója úgy döntött, pályafutása hátralévő részében már csak egy csapatban akar szerepelni. Azonban hogy ez melyik lesz, még nem döntötte el. Számára az ország és a kultúra teljesen mindegy, csak az számit, hol fizetik a legtöbbet.
Romário, a brazil labdarúgás veterán klasszisa kijelentette, hogy aktív játékosként a következő lesz élete utolsó klubja. Még nem tudni, hogy melyik egyesületre esik a választása, ugyanis az 1994-ben világbajnoki címet szerzett csatár ezt még nem döntötte el.

Mindenesetre a kérők szinte sorban állnak érte. A legelszántabbnak az FC Barcelona tűnik, ahol januártól az idény végéig szerepelne és ahol már játszott 1993 és 1995 között. Ez idő alatt, 1994-ben bajnokságot nyert a csapattal, s elhódította az Aranylabdát. A brazilok közül a Vasco da Gama és a Fluminense is csábítja a 37 éves támadót, de állítólag olasz, francia és közel-keleti együttesek szintén érdeklődnek iránta.

Romário legutóbb a Fluminensében futballozott, ahol 44 találattal megszerezte a gólkirályi címet, ám csapata így is az elődöntőben búcsúzott a bajnoki küzdelmektől. Szerződése lejártakor azonban azt mondta, hogy ott folytatja sikerekben gazdag pályafutását, ahol a legtöbbet fizetnek neki.