Lóránt, Loránd
-6 °C
1 °C

Nem feleségétől születik Ronaldo második gyermeke

2003.01.17. 11:19
A Real Madrid labdarúgócsapatának brazil klasszisa, Ronaldo ismét apa lesz, de nem a jelenlegi felesége, hanem egy másik modell a baba édesanyja.
Csütörtökön került nyilvánosságra a brazil O'Globo napilap értesülése, miszerint az Aranylabdás futballista, Ronaldo és felesége, a modellként dolgozó Milene Domingues viszonya az utóbbi időben igen megromlott, és hamarosan elválnak. A válás hátterében tudni vélik, hogy Clarence Seedorf áll, aki állítólag felszarvazta a vb-gólkirályt.

Kaito lesz a gyerek neve

Így aztán aligha meglepő, hogy a csatár második gyermekét Viviane Brunieri hordozza a szíve alatt. "Kaito lesz a neve, mert az japánul azt jelenti, hogy óceánon átkelő" - mondta a várandós modell szóvivője, utalva a vb-gólkirály távol-keleti szigetországban nyújtott fantasztikus teljesítményére.

Korábban Rivaldót is hírbe hozták a leendő anyával

Ricardo Leonavicius azt is elárulta: Ronaldo tud a baba érkezéséről és szinte mindennap felhívja a hathónapos terhes Brunierit, sőt gyakran ajándékokat is küld. Érdekesség, hogy egy évvel ezelőtt Leonavicius azt híreszteltette: Brunieri egy másik brazil labdarúgócsillag, Rivaldo gyermekét várja.

Ronaldo feleségével közös gyermeke, Ronald április 6-án lesz kétéves.