Mátyás
-6 °C
1 °C
Sífutás
Percről Percre

Féltékenységi botrány a Manchester United körül

2003.01.20. 11:03
A Manchester United walesi középpályása, Ryan Giggs nemsokára apa lesz. Az anya viszont nem az eddigi barátnője, hanem annak sógornője, az igazi gáz pedig az, hogy a kapcsolatok bonyolult hálózatában ott figyel David Beckham is.
Ryan Giggs, a Manchester United középpályása olyan súlyos családi válságot kavart maga körül, hogy azért már csapattársai is kibukktak rá - írja a News of the World című lap. A walesi válogatott legnagyobb sztárja ugyanis saját "sógornőjét" ejtette teherbe.

A United játékosai közül leginkább David Beckham haragudott meg öntörvényű csapattársára. Giggs hosszabb ideje járt Emma Gardnerrel, akinek bátyja, Dave, a csapat egyik bennfentesének számít és Anglia első számú szépfiújának, David Beckhamnek a legjobb barátja.

Dave Gardner egyébként Sir Alex Fergusson fiával, Jasonnal vezeti az Elite Sports ügynökséget, és eddig valamennyi játékossal baráti viszonyban volt. (Legutóbb éppen Giggsnek szerveztek gálameccset, amiből a játékos egymillió fontot kaszált.)

Most azonban már "ellensége" is van a csapaton belül, mert Giggs - miközben a húgával járt - az ő barátnőjét ejtette teherbe. A Gardner testvérek így közösen sírhatnak egymás vállán, míg a walesi már nyilvánosan is megjelent Stacey Cooke-kal, gyermeke jövendőbeli mamájával.

Giggsnek egyébként már lett volna egy gyermeke két évvel ezelőtt, de a Gardner lány sajnálatos módon nem tudta kihordani a magzatot. Beckham és Giggs - akik eddig nagyon jóban voltak - most nem beszélnek egymással, és állítólag a MU szurkolóinak többsége sem Giggsnek ad igazat. Az elmúlt hetekben egyébként is gyengén teljesítő walesi ennek ellenére mosolyogva ült a szombati Chelsea elleni derbin a kispadon, majd miután beállt, még passzolt is Beckhamnek.