Utálkoznak az angolok

2003.02.04. 13:13
Robbie Savage-t, a Birmingham walesi játékosát utálják a leginkább az angol szurkolók, egy tavaly készített közvéleménykutatás eredményei szerint. Savage viszont azt rühelli, ha afgán agárnak csúfolják.
Az angol szurkolók a jelenleg is aktív játékosok közül a birminghami Robbie Savage-csel szimpatizálnak e legkevésbé. A 22 éves játékos nem lepődött meg a népszerűtlenségi listán elért első helyén.

"Sokan irigykednek, amikor rózsaszín Porschémmal megérkezem valahova, mégis mindenki megnézi. Ugyancsak irritálja a szurkolókat hosszú szőke hajam, de akkor sem vágatom le, mert rövid hajjal hülyén néznék ki, a nagy orrom miatt" - mondta a legellenszenvesebb. A szurkolók ítéletét befolyásolhatta az is, hogy a walesi válogatott védő feltűnő sportkocsiját kizárólag fehér nadrágban hajlandó vezetni.

Savage szerint utálatához kőkemény védőjátéka is hozzájárulhat . Felfogása szerint, mindegy, hogy hogyan, de meg kell állítani az ellenfél támadóit. Nyilatkozata szerint egyébként már hozzászokott az anyázáshoz, és sztoikus nyugalommal viseli a szurkolók gyűlölködését.

Kivéve ha afgán agárnak csúfolják. "Gyakran cigányoznak, de igazán csak azon borultam ki, amikor a lelátóról valaki afgán agárnak csúfolt " - mondta az Icbirmingham című angol internetes lapnak.

Savage egyébként sem könnyű figura, a tavalyi bajnokságban például azért kellett több száz fontos büntetést fizetnie, mert egy találkozó előtt a játékvezetők öltözőjét vette igénybe. "Nem tehettem mást. A bemelegítés után éreztem, hogy nem bírom ki, a mi öltözőnkben azonban mindkét wc foglalt volt. Így továbbmentem egy ajtóval, az meg pechemre a játékvezetőké volt - elevenítette fel a történetet.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla