Fülöp, Evelin
EUR 392,29 Ft
USD 366,81 Ft
13 °C
27 °C

Beckham leköpte edzőjét

2003.02.18. 11:18
Elmérgesedett a viszony az angolok első számú szimbóluma és Sir Alex Ferguson a Manchester vezetőedzője között. Az Arsenaltól elszenvedett vereség után állítólag köpködés és repülő cipők jelezték a feszültséget. Így nem meglepő, hogy a válogatott csapatkapitánya kész elhagyni a csapatot és eligazolni. A Real Madrid és a Milan tárt karokkal várja.
Angol lapértesülés szerint a Real Madrid és az AC Milan labdarúgócsapatának illetékesei "ugrásra készen" figyelik a David Beckham és Sir Alex Ferguson közötti legújabb affér fejleményeit, mert mindkét klubnál szívesen látnák a klasszist.

A spanyol elitklub Luis Figo helyére szerződtetné a technikás jobb oldali középpályást, de egyelőre még nem álltak elő ajánlattal. A Realnál amiatt is örülnének Beckhamnek, mert a pályán kívüli "tevékenységével" remek reklámhordozónak számít.

Az AC Milan már régóta szeretné megszerezni az ellentmondásos megítélésű sztárt. Állítólag Silvio Berlusconi elnök hétfőn késő este arra utasította a klub egyik menedzserét, hogy lépjen vele kapcsolatba.

Úgy tűnik, hogy Ferguson hétfő délutáni magyarázkodásával súlyos konfliktust igyekezett eltitkolni. Az egyik angol lap úgy tudja, hogy az edző és a játékos majdnem összeverekedett az Arsenal ellen elvesztett szombati F.A. Kupa-nyolcaddöntő után. A tréner úgy vélte, hogy a mindent eldöntő második vendéggólt a középpályás hibája okozta, s mérgében dühösen belerúgott egy gazdátlan futballcipőbe, ami pont fejen találta a klasszist. A vérző homlokú Beckham ezután leköpte Fergusont, aki ezt érthetően zokon vette. A csetepatét csak az öltözőben tartózkodó többi játékos akadályozta meg.

A Manchester United vezetőedzője kijelentette, hogy nem kér bocsánatot David Beckhamtől a cipő-ügy miatt. "Nem szándékosan találtam el Davidet, így nincs miért megkövetnem őt. Egymillió kísérletből talán egyszer történhet ilyesmi. Ha készakarva fejbe tudnék rúgni valakit "mandinerből", akkor máig nem hagytam volna fel az aktív játékkal" - mondta félig-meddig tréfásan a skót szakember.

Jellemző a külvilág érzékeny reagálására: a balhé miatt a Blue Square internetes fogadóirodánál a korábbi nyolcszoros helyett már csak hatszoros nyereményt jelentene, ha valaki arra tenné pénzét, hogy Beckham a szezon végén elhagyja a Manchester Unitedet.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás