Koronavírus adatok

2022. jan. 19.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Fábián, Sebestyén
-3 °C
5 °C

Giggs maradna az MU-ban

2003.02.27. 10:37
Hiába remekelt kedden a Juventus elleni BL-mérkőzésen Ryan Giggs, a Manchester United walesi sztárjáról továbbra is tartja magát a hír, miszerint eladják az Internazionalénak. A szélső kizárta a távozás lehetőségét, és kijelentette: maradni akar az Old Traffordon.
Alig ültek el a Beckham távozásáról, csábítgatásáról szóló manchesteri pletykák, ismét Ryan Giggs eladásáról szólnak a hírek. Massimo Moratti, az Internazionale elnöke nem rejti véka alá: neki kellene a Manchester United walesi sztárja. Szerinte Giggset imádná a milánói közönség, és az Inter első embere azt mondta, ha lesz esély a szerződtetésére, akkor mindent megtesznek, hogy kék-feketébe öltözzön a csatár. Az Old Traffordon jóval titokzatosabbak, Peter Kenyon, az MU elnöke ugyanis úgy fogalmazott, hogy még korai az átigazolásról beszélni. Kenyon korábban azt mondta, meggondolnák Giggs eladását.

A brit sajtó persze többet vél tudni az esetleges üzletről: a BBC úgy tudja, hogy Moratti és Kenyon hétfőn már találkoztak Milánóban. Sőt, a Daily Telegraph szerdán azt írta, hogy Alex Ferguson, a United menedzsere már találkozott is Arrigo Sacchival, a Parma általános igazgatójával. A parmaiak úgy jönnek a képbe, hogy az MU valójában az Inter által félig tulajdonolt és jelenleg a kék-sárgáknál játszó Adrianót szeretné megszerezni. Az Inter az idény végén túl akar adni a 21 éves játékoson, és Giggsért cserébe el is engednék. Ebben az esetben már csak a Parmát kellene kielégíteni pénzzel vagy egy harmadik játékossal.

A kedden BL-mérkőzésen két gólt vágó Giggs láthatóan nem lelkes az esetleges üzlet hallatán. A walesi azt mondta, hogy jól érzi magát az MU-ban és maradni akar. Mindig is ezt akartam - tette hozzá Giggs. A csatár mellett csapattársai is kiálltak, Phil Neville - aki pletykák szerint nemrégiben összekapott Giggs-szel - szerint ilyen hírek mindig felröppennek, és aztán ki derül róluk, hogy nélkülözik a valóságot.  • Eladnék
  • Hírek