Koronavírus adatok

2021. dec. 02.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Melinda, Vivien
5 °C
7 °C

Elhagyta terhes feleségét Oliver Kahn

2003.03.03. 12:44
A vb ezüstérmes Oliver Kahn, magánéletéről cikkezik a német sajtó, miután a Bayern kapusa egy héttel gyermekük kijelölt születése előtt elhagyta feleségét, egy diszkóban dolgozó pultoslány kedvéért.
Oliver Kahn manapság sokkal inkább magánéletbeli problémáival, mintsem bravúros hárításaival hívja fel magára a figyelmet. Egy héttel a szülés előtt

Nemrég a bajnoki címvédő bajor együttes vezetősége bűntette meg a csapatkapítányt éjszakai kicsapongásaiért, most pedig szerelmi élete miatt kattant rá a sajtó. Kahn felesége éppen második gyermeküket várja, és már a kilencedik hónapban van, ám Olivér néhány héttel a szülés előtt elhagyta a harminegy éves Simeonét.

Monte Carlóba vitte a pultoslányt

A tavalyi aranylabda szavazáson harmadik helyezett játékos új kedvese, Verena a BMW gyár ügyfélszolgálatán dolgozik, valamint esténként München egyik hírhedt diszkójában, a P1-ben szolgálja ki a vendégeket. Ott ismerkedett össze decemberben Oliver Kahnnal, akivel románcuk februárban teljesedett ki, amikor két hétvégét is együtt töltöttek. Az első volt a romantikusabb, hiszen akkor a válogatott kapus Nizzába repült a 21 éves lánnyal, majd onnan helikopterrel Monte Carlóba, ahol két éjszakát is eltöltöttek, jártak például a nevezetes Jimmy's klubban is.

Kahn a Bild című lapnak elismerte, hogy magánéletében jelenleg vannak nehézségek, és hogy feleségén kívül van egy másik nő is az életében, ám ennél többet nem volt hajlandó elárulni. Verena ugyanakkor kifejtette, hogy még nem tudja, mit hoz a jövő, és azt sem tudja pontosan, szereti-e a kapust. Azt viszont nem titkolta, hogy jól érzi magát vele.