Koronavírus adatok

2021. dec. 08.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Mária
-6 °C
4 °C

Beckham házat keres Milánóban

2003.03.12. 12:27
Úgy tűnik egyre több a valóságalapja David Beckham manchesteri - idény végi - búcsújának. Az Il Messagero arról számolt be, hogy az angol világklasszis és felesége, Victoria Milánóban keres házat. Az Inter elnöke pedig bejelentette: kilencmillió eurót ad neki évente, ha odaszerződik.
Február közepén látott először napvilágot a hír, hogy David Beckham elvágyódik a Manchester Unitedtől. Történt, hogy a tartalékos Arsenal ellen sima vereséget szenvedtek a vörösök, és Ferguson vezetőedző dühében belerúgott egy futballcipőbe, ami Beckham fején landolt, felsértve a szemhéját. Az ügyet látványosan tisztázták, hivatalosan kibékültek, ám a bennfenntesek szerint a viszonyuk olyannyira elmérgesedett, hogy Beckham távozik.

Beckham még nem adott választ Morattinak

Egy hónapja a Real Madriddal és a Milannal hozták hírbe, most azonban az Inter elnöke tette meg csábító ajánlatát. Massimo Moratti ugyanis nem kevesebb, mint évi kilencmillió eurót ajánlott fel neki, ami a jelenlegi bérének a duplája lenne.

Beckham erre a felvetésre még ugyan nem reagált, az Il Messagero című olasz napilap azonban kiderítette, hogy egy idilli környezetben lévő, hárommillió euró értékű villát tekintettek meg a múlt héten.

Clooney és Versace szomszédja lenne

Flavia Fabiani ingatlanügynök azt sem titkolta, hogy a Comoi tó partján áll a ház, George Clooney és Donatella Versace villája között. (Versace és Beckham felesége, Victoria közismerten jó viszonyban áll.) Az üzletet egyelőre nem ütötték nyélbe.