Zelma, Rajmund
-6 °C
1 °C

Fia megszületése után válik el Kahn

2003.03.21. 16:01
Az aranylabdás Ronaldo után a német kapus, Oliver Kahn is bejelentette: elhagyja feleségét. Kahnnak két hete született fia, és egy pultoslány miatt válik.
Alig több mint egy héttel az aranylabdás Ronaldo után a német kapus, Oliver Kahn is bejelentette: elválik feleségétől. A brazil klasszis és párja, Milene viszonya már hónapokkal ezelőtt megromlott, miután kiderült: az olasz topmodell, Viviane Brunieri szüli Ronaldo második gyermekét. (Az első házasságából született fiú, Ronald kétéves.)

Oliver Kahn
Kahn és Simone kapcsolata néhány hete mérgesedett el, amikor kiderült, hogy a Bayern München kapusa, a 21 éves pultosnővel, Verenával tölti ideje nagy részét, Monte Carlóban például két teljes éjszakát.

Kahn válása azért volt sokkoló, mert egy héttel a szülése előtt hagyta el feleségét. (Ekkor került a bulvárlapok címlapjára, és ekkor érezte úgy, mintha gyilkosként kezelnék.) Akkor azonban még mindketten bíztak abban, hogy viszonyuk rendeződik, de a második gyerek megszületése után bejelentették: tévedtek, és elhagyják egymást. Ugyanakkor azt is elmondták, hogy a jövőben is szeretnének állandó kapcsolatban maradni.

"Oliver természetesen bármikor láthatja a gyerekeket, amikor akarja" - mondta a 31 éves Simone. (A kéthetes David mellett a pár első gyereke, Katharina-Maria négyesztendős.)