Koronavírus adatok

2021. nov. 29.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Taksony
1 °C
4 °C

Győri ETO - Siófok 2-2 (0-1)

2003.03.22. 16:59
Nem kisebb tétje volt a találkozónak, mint az első hat közé kerülés. Ez azonban csak a vendég Siófok játékán látszott meg. Úgy tűnik Varga Zoltán "munkája" még nem érett be Győrött.
Hiába ígért fergeteges hazai rohamokat Varga Zoltán a Győr edzője, az első valamire való vendégtámadás góllal végződött. Szabó Csaba életerős lövése Sebőkről kipattant, és az érkező Csordásnak öt méterről nem okozott gondot a kapuba találni. A gól annyira megzavarta a hazaiakat, hogy az első húsz percben gyorsan két sárga lapot is sikerült begyűjteniük.

Meglepetésre a folytatásban is összeszedettebben, jobban játszott a Siófok, a hazaiak képtelenek voltak valamirevaló komoly helyzetet kialakítani Németh kapuja előtt. Nem úgy a második félidőben, amikor még öt perc sem telt el, és Szanyó révén sikerült az egyenlítés. Egy jobb oldali szöglet után Jákl lövését még hárították a védők, de a lecsorgó labdát az egykori újpesti játékos a kapuba kotorta.

Bő egyórányi játék után azonban már ismét a Balaton-partiaknál volt az előny, miután egy jobb oldali szabadrúgás után Koller lőtt 13 méterről a hálóba. Negyedórával később ismét döntetlen volt a találkozó állása. A győriek gólját ismét Szanyó szerezte, ezúttal Németh lepattanó lövésénél állt jó helyen.

A jóval aktívabb Siófok mindent megtett a győzelemért, ám végül még az egy pontnak is örülhetett, miután a 81. percben, Szanyó fejese a jobb oldali kapufáról pattant ki.