Koronavírus adatok

2021. nov. 26.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Virgil
1 °C
5 °C

Tottit akarja a Real Madrid

2003.03.25. 12:40
Mióta Florentino Perez a Real Madrid labdarúgócsapatának elnöke, azóta a klub játékoskerete minden nyáron egy világklasszissal gazdagodott. A fővárosiak idei kiszemeltje Francesco Totti, az AS Roma irányítója.
"Nagyon jól ismerjük, hiszen a saját bőrünkön érezhettük, mire képes. Októberben például szinte egymaga vert meg minket saját pályánkot" - áradozott a 26 éves "kiválasztottról" Jorge Valdano, a BL-címvédő sportigazgatója.

A Real Madrid nagy igazolásai:
2000: Luis Figo (FC Barcelonától 61.7 millió euróért)
2001: Zinedine Zidane (Juventustól 75.1 millió euróért)
2002: Ronaldo (Internazionalétól 45 millió euróért)
A 26 éves Totti esetleges szerződtetésének tovább növeli az esélyét, hogy a rómaiak múlt szerdán kiestek a BL-ből, s a bajnokságban is csak a nyolcadik helyen állnak, így a következő szezonban valószínűleg nem indulhatnak a legrangosabb európai kupasorozatban.

Franco Sensi, az olasz klub elsőszámú vezetője a Madridból származó hír hallatán azonnal kijelentette: Tottinak esze ágában sincs elhagyni Rómát és bármit hajlandó megadni neki, hogy maradjon.

Perezt 2000-ben választották a Real Madrid elnökévé, s azóta a kiszemelt szupersztárok mindegyikét sikerült megszereznie csapata számára: még kinevezésének évében leigazolta a portugál Luis Figót, majd egy esztendővel később rekordösszegért a francia Zinedine Zidane is a spanyol fővárosba költözött, míg tavaly a brazil Ronaldót szerződtette.