Koronavírus adatok

2022. jan. 20.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Ágnes
-5 °C
2 °C

Ismét fejbe dobták a világbajnokot

2003.03.26. 15:18
Nincs szerencséje a Chelsea szurkolóival a franciák világ- és Európa-bajnokának, Thiery Henrynek. Az Arsenal csatárát a két csapat első FA Kupa meccsén egy pénzérmével, a visszavágón egy öngyújtóval dobták fejen.
A Chelsea vezetősége ígéretet tett rá, hogy gyorsan és példásan megbüntetik azt a szurkolót, aki egy öngyújtóval fejbe dobta Henryt, az Arsenal francia labdarúgóját a két együttes keddi F.A Kupa negyeddöntő mérkőzésén.

A 3-1-es Arsenal győzelemmel véget ért meccsen a világ- és Euróba-bajnok csatárt akkor találták el, amikor éppen gratulált társának, a 82. percben gólt szerző Laurennek. Az eset következtében Henry fején felszakadt a bőr.

- A harmadik vendégtalálatot követően két öngyújtót is bedobtak a nézőtérről, s az egyik okozta a sérülést - rekonstruálta az esetet a játékvezető.

Henrynak nincs szerencséje a Chelsea-drukkerekkel, ugyanis az első, 2-2-es döntetlennel véget ért március 8-i találkozón is megdobálták: akkor egy pénzérmével "ért célt" egy magáról megfeledkezett néző.  • Vennék
  • Bankszámla