Koronavírus adatok

2021. dec. 02.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Melinda, Vivien
5 °C
7 °C

Bevonják Kahn jogosítványát

2003.03.28. 11:13
Ez az év eddig nem Oliver Kahn sportsikereiről szól. A német Bayern München kapusa eddig többet szerepelt a bulvárlapok címoldalán, mint a sportrovatban.
A német labdarúgó válogatott első számú kapusának kálváriája februárban kezdődött, amikor a spanyolok elleni barátságos találkozó után nem volt hajlandó mezt cserélni Casillassal a hispánok kapusával. Ezt a hibáját még jóvátette azzal, hogy később bocsánatot kért, majd elküldte mezét a Real Madrid kapusának.

Azt azonban már nem tudta jóvátenni, hogy miközben várandós felesége minden órás volt, ő egy 21 esztendős táncosnővel töltötte ideje nagy részét. Az esetnek a gyermek megszületése után válás lett a vége.

Rudi Völler a német válogatott szövetségi kapitány ennek ellenére védelmébe vette és kérte a sajtót, ne "szekálják" állandóan a kapust. Ottmar Hitzfeld a Bayern vezetőedzője pedig már azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy Kahn, - megunva az állandó zaklatásokat - eligazol Németországból. Erre van is reális esély, hiszen a Barcelona komoly érdeklődést mutat iránta.

Most pedig gyorshajtás miatt valószínűleg bevonják Kahn jogosítványát. A kapus bűne "mindössze" annyi, hogy autójával 154-gyel száguldott egy olyan szakaszon, ahol 80 km/óra a legnagyobb megengedett sebesség. A 33 éves játékos súlyos pénzbüntetésre is számíthat amellett, hogy várhatóan két hónapra elveszik vezetői engedélyét.