Maradona válik, Rivaldot elhagyták

2003.03.31. 10:15
Az elmúlt évszázad legjobb labdarúgójának választott Diego Maradona 14 éven át tartó házasság után elválik olasz származású feleségétől. Claudia Villafane havi 10 000 peso (3500 dollár) tartásdíjat és több luxusvilla tulajdonjogát követeli. Az argentin világbajnok cserébe bármikor találkozhatna gyermekeivel.
Diego Armando Maradonát - Pelével holtversenyben - a huszadik század legjobb labdarúgójának választották. Az 1986-ban világbajnok, négy évvel később ezüstérmes argentin válogatott legnagyobb sztárja azonban sportpályafutása után (is) rendszeresen botrányokba keveredett. Házasságon kívüli gyermekével, kokain-függőségével, irtózatos elhízásával és Fidel Castróval ápolt barátságával nyújtott folyamatos témát a bulvársajtónak.

Úgy tűnik felesége is megunta ezt az életet és tizennégy évnyi együttélés után, benyújtotta a válókeresetet. Az olasz származású Claudia Villafane 1989 novemberében lett a futballsztár felesége. Esküvőjükön 1200 vendég, köztük Carlos Menem akkori argentin államelnök is jelen volt.

Az asszony megunta

Maradona jelenleg is Kubában tartózkodik egy újabb elvonókúrán és felesége szerint már nincsen esély arra, hogy helyre álljon a családi harmónia. Claudia a válás után 10 000 peso - kb. 3500 dollár - tartásdíjat, és több luxusvilla tulajdonjogát szeretné.

Maradona igazi problémája azonban az, hogy felesége azt szeretné, ha két közös gyermekük - Dalma és Giamnnina - is az ő felügyelete alá kerülne. Természetesen megengedné, hogy találkozzanak apjukkal. Maradona ügyvédje útján üzent, miszerint nem érti Claudia lépését, hiszen jelenleg is mindent megtesz a családért, ezért van elvonókúrán.

Rivaldo felesége hazaköltözött

Válságba került a házassága Rivaldónak is, az idény elején az AC Milanba érkezett világbajnok. A brazil játékos nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. Lapértesülések szerint, a Barca egykori csillaga nem felejtett el futballozni, a hullámvölgyet magánéletbeli problémák okozzák.

Az egykori Aranylabdás sztárt elhagyta felesége - ezt ő maga jelentette be - és már haza is költözött Brazíliába. Rivaldo elismerte, nagyon szenved családja, elsősorban gyermekei hiányától, és nem tudja mikorra nyeri vissza világbajnoki formáját.  • Tippek
  • Bankszámla