Zelma, Rajmund
-4 °C
3 °C

Ronda és ügyes

2003.04.09. 14:05
Nagyon ronda, de sikeres focistakkal valamint gyönyörű focista-barátnőkkel foglakozik az Uglyfootballers nevű angol honlap.
Burgos és Puyol, Agoos és Lizarazu, Di Biagio és Kanu a tagjai annak a világválogatottnak, melyet a csúnya futbalilsták című honlap tett közzé a tavalyi labdarúgó világbajnokság legrondább játékosairól.

Az oldalon azonban nem csak a tavalyi vb, de az eddigi összes világbajnokság legcsúnyábbnak tartott válogatottja is megtalálható. Ezen kívül a 80-as és 90-es években és a jelenleg Európában játszó rondak is ott vannak.

Az angol honlap készítői természetesen hazájuk játékosaihoz sem voltak kíméletesek, a Premiership jelenlegi játékosaiból összerakott "rémcsapaton" kívül minden idők legrémisztőbb angol válogatottját is összeállították.

Aki nem csak a futballistákat akarja nézni, az a futballisták feleségei-élettársai képein csámcsoghat. Még lejjebb pedig a legvadabb kinézetű szurkolók és igen-igen súlyos sérülések képei is megtalálhatóak.

Ezen kívül láthatók azok az exhibicionisták is, akik előszeretettel mutogatják magukat meztelenül a pályán, de természetesen fellelhetőek az elmúlt évtizedek legjelentősebb "futballista-frizurái" is.

Külön említést érdemel az oldal Men in Black című fejezete, mely a jelenkor vitathatatlanul legérdekesebbnek tartott figurájáról, az olasz Collináról szól. Néhány fénykép mellé nyugodtan odalehetne tenni a 12-est a kis sárga karikát.