Márk
13 °C
28 °C

Effenberg mindent megmutat

2003.04.29. 15:58
A napokban jelenik meg Stefan Effenberg, az egykori Bayern- és válogatott játékos botránykönyve. A pillanatnyilag csapat nélküli klasszis azt is leírja, hogyan szerette el csapattársa feleségét.
A manchesterben futbalozó Roy Keane után Stefan Effenberg, a Bayern Müncehen egykori válogatott játékosa is botránygyanús könyvet jelentet meg. Keane pár hónapja kiadott könyvében elmarasztalta csapattársait a túlzott pénzéhségük miatt, és hogy márkakórságban - autók, órák tekintetében - szenvednek, továbbá nyíltan írt saját alkoholizmusáról. Nem sokkal később Beckham neve alatt is megjelent egy kötet, ami után a Manchester elöljárói megtiltották a játékosoknak, hogy újabb könyvet jelentessenek meg.

"Te állat, lenyúltad a feleségemet!"

Németországban Effenberg már korábban, a Bayerntől való nyári távozásakor bejelentette, hogy egy kötetben tárja a nyilvánosság elé a csapat hátterét. "Mindent megmutatni" a könyve mottója. Effenberg Keane-nel ellentétben a szexuális életét sem rejti véka alá, mi több erotikus fotókat is közzétesz.

A 35-szörös válogatott Effenberg egykori csapattársa, Thomas Strunz feleségét, Claudiát csábította el. Leírja a csapaton belüli feszültséget, amikor kitudódott a hír. "Te állat, lenyúltad a feleségemet!" - üvöltötte felém, amikor rájött kapcsolatunkra.

Effenberg Katarba szerződne

Effenberg leírja továbbá, hogy a Bayern menedzsere, Uli Hoeness egyszer edzés helyett drogtesztre rendelte. A kiadó botrányt és komoly bevételt remél a könyvtől, a Wolfsburgból túlsúlya miatt kiebrudalt Effenberget viszont várhatóan Katarig menekül, ahonnan nagyon előnyös szerződésajánlatot kapott.