Edina
2 °C
15 °C

Milan - Internazionale 0-0

2003.05.07. 20:15
Gólnélküli semmi a Milánó kontra Milánó a Bajnokok Ligája elődöntőinek második odavágóján.
Milan - Internazionale 0-0
Giuseppe Meazza, 72 000 néző
vezeti: Ivanov (orosz)
Milan: Dida - Maldini, Kaladze, Nesta, Costacurta, - Gattuso, Rui Costa, Seedorf, Brocchi - Sevcsenko (Rivaldo, 80.), Inzaghi
Internazionale: Toldo - Cannavaro, Materazzi, Coco (Pasquale, 84.),, J. Zanetti - Cordoba, Di Biagio, Emre Belözoglu, Sérgio Conceicao (Gulyl, 68.) - Crespo, Recoba (Kallon, 71.)

1.-10. perc: Szokásos brusztolós olasz fociban, elöbb az Inter, majd a Milan nyomott erősebben.

15. perc: Kaladze passzát Sevcsenko 15 méterről gyönyörű mozdulattal ívelte kapura, Toldo komoly refleksszel tolta a keresztlécre.

17. perc: Lendületes Inter támadás végén Sérgio Conceicao jobbról keresztbe emelt a teljesen Eegyedül álló Recoba fejére, akinek azonban kicsit vissza kellett hajolnia, így hét méterről Dida ölébe fejelt.

20-45. perc: Szerencsétlenül erős védelmek és védekező középpályák összecsapása a kezdőkör körül. Kicsit egy vaksötétben végignézett szumó bajnoksághoz hasonlít.

46. perc: Rui Costa meglepően egyedül vezethette a labdát az Inter térfelén, majd húsz méterről nem sokkal lőtt mellé.

47. perc: Ismét Rui Costa lőhetett, ezúttal tizennyolcról, középről. Materazzin azonban megpattant a labda, és így lett igazán veszélyes, pár centivel ment csak mellé.

49. perc: Kaladze az Inter tizenhatosán belül meghúzta a bal szélen, az alapvonalról középre adott, és a rövid saroknál érkező Sevcsenkó pöccintését Toldo bravúrral védte.

57. perc: Rui Costa az Inter térfelének közepéről emelt át az egész mezőny felett, Inzaghi a kaputól balra, tizenkét méterről kapásból lőtt, de Toldo védett.

58. perc: Rui Costa indításával Sevcsenko egyedül léphetett ki a jobb oldalon, de túl önzetlen volt, mert amikor az akciót baloladalt követő Inzaghit próbálta meg játékba hozni, a kétsébeesetten hátra futó Cordoba sarokkal mentett.

64. perc: Gattuso veszélyesen csavart tizenöt méterről, toldo hatalmas vetődéssel, újheggyel szögletre tolta.

65. perc: Seedorf tizenhét méterről, középről lőtt kevéssel kapu fölé.

87. perc: Di Biagio harmincról tűzte kapura, de Dida könnyedén fogta.

89. perc: Egy a Milan tizenhatosára felívelt labdáért Nesta és Crespo futott versenyt. A piros-feketék hátvédjének fején megpattant a labda, amibe Crespo még bele tudott kapni, és át is emelt Dida felett, de a labda elkerülte a kaput.