Kázmér
-1 °C
16 °C

Verekedés Lisztesék edzésén

2003.05.07. 15:29
Lisztes Krisztián csapatánál, a Werder Bremennél érezhető a feszültség a játékosok között, mert tavasszal nem az elvárásoknak megfelelően szerepelnek. Két idegenlégiós - a francia Micoud és a horvát Banovic - nem tudott uralkodni az idegein, és egymásnak esett az edzésen.
Néhány alattomos szabálytalanság után összeverekedett a német Bundesliga hetedik helyén álló Werder Bremen két labdarúgója. A francia Johan Micoud - a világbajnokságon Zidane-t helyettesítette, igaz, meglehetősen gyengén - a keddi gyakorláson belerúgott a horvát Ivica Banovicba, aki dühében nekiesett csapattársának, és a többi játékos választotta szét őket.

A horvát légiós megsérült

"Valóban összeugrottak, volt egy kis dulakodás, de végül Thomas Schaaf vezetőedző rendre utasította őket. A helyi újságok is foglalkoztak az esettel, hiszen a durva belépő következtében Banovic szerdán nem tudott együtt edzeni velünk" - mondta Lisztes Krisztián, a csapat magyar légiósa.

A Bremennél egyébként az átlagosnál jóval nagyobb a fesztültség, hiszen a gárda tavaszi szezont a második helyen kezdte, majd hullámvölgybe került, váratlan vereségeket szenvedett, így jelentősen visszaesett.

Három pontnyira van a Bréma az UEFA Kupától

Egyszersmind veszélybe került az UEFA Kupa-szereplés, ami minimális elvárás volna. Három fordulóval a befejezés előtt három pontra állnak a nemzetközi szerepléssel kecsegtető helyezéstől. (A hétvégén a második Stuttgart otthonába látogatnak.)

Németországban ebben az idényben ez a harmadik olyan eset, amikor a játékosok egymásnak esnek. A váratlan BL-búcsú után a már bajnok Bayern Münchennél rövid időn belül Kuffour Jeremies-szel, míg Lizarazu Niko Kovaccsal ugrott össze.