Gábor, Karina, Ders
-3 °C
6 °C

Beckham lehet a nyár slágere Spanyolországban

2003.05.29. 09:03
Minden bizonnyal az angol válogatott csapatkapitánya lesz a nyári átigazolási szezon első számú célpontja. A Real Madrid már eddig is több ajánlatot adott, most pedig az ősi rivális Barcelona is beszállt a versenybe. Beckham pedig korábban kijelentette: marad Manchesterben.
Minden bizonnyal a nyári átigazolási szezon elsőszámú szereplője lesz az angol nemzeti szimbólum, David Beckham. Az elmúlt héten kezét törő sztár iránt eddig a Real Madrid mutatta a legkitartóbb érdeklődést, a Spice Boy azonban úgy nyilatkozott: marad Manchesterben.

Beckham ráérő idejében luxuskastélyt vásárolt Dél-Franciaországban, majd miután 1-2 napig nem írtak róla, gyorsan befonatta a haját.

Most azonban Barcelonában - ahol a Bajnokok Ligája kiesést követően a teljes elnökség lemondott - az új jelölteknél Beckham szerződtetése az "aduász". A katalán klub két elnökjelöltje Joan Laporta és Lluis Bassat is ígéretet tett rá, hogy megválasztása esetén Barcelonába viszi a Manchester sztárját.

Egyes információk szerint Laporta már küldött is egy baráti 35 milliós ajánlatot Manchesterbe. Ez minden bizonnyal csak a kikiáltási ár, hiszen Peter Kenyon, az angol futballcsapatot működtető gazdasági társaság vezetője május elején kijelentette: a válogatott kapitánya 50 millió euróért (körülbelül 12.25 milliárd forint) hagyhatja el a klubot.

A két jelölt persze nem csak futballtudása miatt szeretné megszerezni a világ legjobban kereső labdarúgóját, de a szurkolók körében is roppant népszerű lehet, az az elnök, aki keresztbe tud tenni a Real Madridnak.